Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chodził mi od jakiegoś czasu taki pomysł i w końcu go zrealizowałem. Ale jednocześnie nie mam czasu na zrobienie tego lepiej, wiec wybaczcie pośpiech i lenistwo . Mam nadzieje ze komuś się spodoba.
www.youtube.com/watch?v=sln6ebgkD4c - część 1
www.youtube.com/watch?v=qfgDOoPJS78 - część 2
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2011-10-20 16:53:50)
Bardzo fajne tylko mógłbyś jeszcze podpisywać anime.:D
Wszystkie anime są wypisane w napisach końcowych.
Wszystkie anime są wypisane w napisach końcowych.
Gdzie te końcowe napisy bo ich nie widzę.
To niech nie pisze, iż są, tylko że będą.
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2011-10-20 16:25:47)
Ale czepialska, yay....
Ale czepialska, yay....
I hope you enjoy
Chłopak który ma dziewczynę +"Marycha" w avatarze. Yes sir, i very fucking enjoy xD
k, enjoy bo nie chce mi się tłumaczyć co, jak i dlaczego, a nowego avatara nie chce mi się dostosowywać do tego forum (zresztą na avku może pisać nawet KUPA ;O).
Poza tym posiadanie dziewczyny w avatarze nie znaczy, że ktoś jest dziewczyną ; ]
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2011-10-20 17:17:31)
Oczywiście, tylko nie wiem czemu odrazu mi wytykasz że nie dałem linka do drugiej części. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub wystarczająco kapuje, sam zapewne znajdzie na moim kanale.
Dobry filmik.
Możesz napisać tytuł tego animca z 4:12 minuty pierweszego filmu dobra kreska jak na przeszło 40 kilku letnią produkcje. Ale pewnie polskiej wersji i tak nigdzie nie znajde... Rozpiska jest na końcu niestety nie ma żadnej numeracji.
No niestety nie ma numeracji, ale lista jest wg kolejności ukazywania się.... Taiyō no Ōji: Horusu no Daibōken. To taki prekursor studia Ghibli.
Strony 1