Nie jesteś zalogowany.
Witam, powstała nowa grupa udostepniająca anime za free, nazywa się Harem-Team.
Aktualnie strona zawiera takie serie jak: Sami zobaczcie
NOWA ODSŁONA STRON ZAPRASZAM!!
Poszukujemy także nowych członków do dodawania nowych serii anime na strone.
Chcielibysmy także, abyście pomogli nam rozwinąć skrzydła, czyli rozreklamować się troszeczke. Możemy z każdą strona o tematyce anime wymienić się buttonami.
Strona jest aktualizowana prawie codziennie, narazie nie działają wszystkie działy, niedługo założę sondę jakie anime chcielibyście abyśmy udostepniali w najbliższym czasie.
Kontakt: gg 3599138
Tyle jak narazie. Zapraszamy na tsronke. Harem-Team
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-02-19 14:49:24)
Wchodzcie i ściągajcie opłaca się potrzebna jest pomoc mamy nadzieję że ktoś się zgłosi.
Możecie też pisać do mnie mój nr.gg:1041230 lub na maila :ronaldo23@o2.pl
Wy lepiej sobie uważajcie, bo za tego Tenjou Tenge, to
jeszcze dostaniecie ostrzeżenie w serwisie
Takie strony to ja napewno bede rekalmowac!!!![respekt]:D jestem za!!![yahoo]
Wprowadzilem sonde mozecie teraz glosowac jakie anime chcecie.
Na stronie są już buttony z toplistami. Bardzo prosiłbym o klikanie na nie raz dziennie. Polepszy to naszą reklamę.
bardzo fajnie tylko szkoda że anime są umieszczane na Megaupload i innych podobdych ale oby tak dalej:D
Ta to jest wade przez ktorą ja np. nie pościągam bo korzystam głównie z flash geta a megaupload często się wali nie wiadomo czemu.
Ja taże ssam z Flashgeta i mi nie sprawia problemu ściąganie z megauploadu.
Hmmm... FlashGet, DAP, Free Download Manager, Star Downloader... wszystkie bez problemu zasysają i reasumują, gdy zerwie się połączenie.Polecam tego ostatniego (free)
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-17 17:56:33)
też pokazuje wam się taki komunikat na megaupload jak ten poniżej albo tylko ja mam takie szczęście...[bzdura]
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=pulpit9ls.jpg][/URL]
Normalne. Czasami musisz się pomęczyć, żeby "wbić się do puli" szczęśliwców.:D
też pokazuje wam się taki komunikat na megaupload jak ten poniżej albo tylko ja mam takie szczęście...[bzdura]
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=pulpit9ls.jpg][/URL]
To nie wiedziales o tym ? Polscy fani anime szturmuja MEGAUPLOAD To wszystko Ja sobie zainstalowalem ich toolbar (minusem jest to ze wysyla informacje do nich na jakie strony wchodze) i moge sciagac nawte jak sloty sa wszystkie wykorzystane
szczerze dzisiaj pierwszy raz z rana do zobaczyłem i od tamtej pory tylko to widze to trzeba mieć szczęście heh...[baka]
Ściągnij ich toolbar to nie bedzie problemu
Ściągnij ich toolbar to nie bedzie problemu
Hmmm... ja bym tam nie chciał żeby przesyłane były gdziekolwiek informacje na temat tego jak często wchodzę na stronę swojego banku (a może coś więcej?) i jakie strony odwiedzam. Nie ma anonimowości w sieci, ale wolę mieć nad nią jako taką kontrolę.
chyba spasuje nie jestem fanem takich wynalazków...
najwyżej w nocy popróbuje będzie pewnie nieco łatwiej:D
Strona jak najbardziej pozytywna )))! Wieczorkiem sie wezme za ściaganie Tenjou Tenge ) , bo pozostale juz ogladałam , wielkie pozdro i oby tak dalej )!!
Moim zdaniem wrzucanie angielskich fansubów (które bez większego kłopotu można zdobyć) jest bez sensu. Takie stronki powodują zmniejszenie komfortu ściągania z MU. W Polsce może ściągać na razy maksymalnie 1500 osób (trzeba pamiętać, że jeszcze niedawno limit wynosił 2000, więc całkiem możliwe, że będziemy mieć jeszcze mniej slotów). Oczywiście można wejść na stronkę przez proxy, ale trzeba pamiętać o przeciętnych użytkownikach, którzy zapewne nie mają pojęcia o co w tym chodzi.
Jak nie wiedzą.... ustawić sobie proxy w ustawieniach nie ejst trudno....