Nie jesteś zalogowany.
Nie bądźcie tacy. Pomyślcie, jakie on musi mieć życie poza komputerem
Są tego pewne plusy, przynajmniej nie przekaże swojego materiału genetycznego dalej.
Przekaże, wystarczy, że ktoś niewinny dotknie jego klawiatury...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów.
Ja mam pytanie (może i głupie), ale napiszcie mi skąd się tacy ludzie biorą?
Kenshiro napisał:Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów.
To nie jest głupie pytanie. Nie w przypadku Toma. Amerykańscy naukowcy już to badają.
Ty dulowaty userze!
Z Piły w wielkopolskim.
A skąd się biorą fani takich gniotów jak Sora no Otoshimono ?
To anime nie umywa się do świetnego Seikon no Qwaser.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 00:47:40)
Gumisie > gniotoseikon
A skąd się biorą fani takich gniotów jak Sora no Otoshimono ?
Wiesz, nie każdy musi się godzić z moim zdaniem, że akurat to anime jest dla mnie jedno z lepszych, poza tym też z nikim się nie kłóciłem na privach odnośnie tłumaczenia i na koniec serii nie zmieniałem zdania o tym, że się dziękuje za daną serie i napisy i przyznaje rację z tłumaczeniami, którą Ci i tak wytknąłem...
To anime nie umywa się do świetnego Seikon no Qwaser.
Ja wiem, że lubisz małe dziewczynki w obcisłych strojach do tego jak są molestowane albo gwałcone, ale nie mieszaj mnie z tym...
Chyba każdy już to zauważył, że podłoże pedofilskie u Ciebie funkcjonuje, czyż nie?
coellus i parę innych użytkowników dokładnie to zaznaczyło i podkreśliło i nadal się to piszesz? Na Twoim miejscu podarowałbym sobie z forum albo po prostu coś z sobą zrobił.
Gumisie > gniotoseikon
Proszę Cię, nie pisz tak, bo jeszcze skrzywdzić jego uczucia i popadnie w depresję
Ostatnio edytowany przez spayker (2011-10-27 09:54:25)
Wiesz, nie każdy musi się godzić z moim zdaniem, że akurat to anime jest dla mnie jedno z lepszych, poza tym też z nikim się nie kłóciłem na privach odnośnie tłumaczenia i na koniec serii nie zmieniałem zdania o tym, że się dziękuje za daną serie i napisy i przyznaje rację z tłumaczeniami, którą Ci i tak wytknąłem...
Twoje napisy są akurat bardzo dobre. Szczególnie pochwaliłem ciebie za te do Freezing. Jednak to anime uważam za dużo lepsze od Sora no Otoshimono.
Ja wiem, że lubisz małe dziewczynki w obcisłych strojach do tego jak są molestowane albo gwałcone, ale nie mieszaj mnie z tym...
Chyba każdy już to zauważył, że podłoże pedofilskie u Ciebie funkcjonuje, czyż nie?
coellus i parę innych użytkowników dokładnie to zaznaczyło i podkreśliło i nadal się to piszesz? Na Twoim miejscu podarowałbym sobie z forum albo po prostu coś z sobą zrobił.
Nigdy tego nie napisałem więc nie kłam. Zresztą to co zauważyły trolle nie ma żadnego znaczenia gdyż ich nie wolno brać na serio.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 16:45:15)
Przecież sam jesteś trollem przez duże T, Ken chan. A o twoich skłonnościach pedofilskich to nie wiedziałem O_o.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-10-27 16:53:38)
A o twoich skłonnościach pedofilskich to nie wiedziałem O_o.
O_o
A ja byłam przekonana, że wszyscy na ansi wiedzą, że tomciowi pod tym względem któraś klepka szwankuje.
Przejrzałem OAVkę i trochę pokazali piersi Katji (2 sekundy), ale to była iluzja czyli w rzeczywistości była ubrana. I to wszystko nie licząc pokazanej przez chwilę przeźroczystej bluzki.
Mimo wszystko to tyle co nic w porównaniu z pozostałymi dziewczynami. Prawdę mówiąc miałem nadzieję, że to Katja będzie pełnić rolę Marii (bo przecież różnorodność piersi musi być) lecz niestety zawiodłem się na fanserwisie z jej udziałem.
qba25 napisał:Podczas seansu, chyba mógłbym doznać spaczenia.
Pierwsze ssanie piersi było najgorsze, ale potem można się przyzwyczaić zwłaszcza, że z niektórymi postaciami (chociażby w wykonaniu Katji) wyglądało to bardzo fajnie.
A teraz małe info, kim jest Katja:
Ekaterina Kurae (エカテリーナ=クラエ)
A little Russian girl, no more than ten years old and with the beauty of a doll, she arrives in Japan shortly after the beginning of the war of the Qwasers.
Na chwilę obecną tomcio na PW mi udowadnia, że to "nastoletnia kobieta" i takie chore sceny z jej udziałem to "piękny fanserwis".
Fajnie się czyta.
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-10-27 16:57:26)
Ty dulowaty userze!
podeśli coś, pośmiejemy się razem.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A ja byłam przekonana, że wszyscy na ansi wiedzą, że tomciowi pod tym względem któraś klepka szwankuje.
Niestety to ci coś szwankuje i twój stan na starość się pogarsza (co udowadniasz pisząc do mnie PW).
Przecież sam jesteś trollem przez duże T.
Jak ci się nie wstyd mnie obrażać nazywając trollem. Ty jesteś trollem i z kilkoma podobnymi osobnikami stanowisz źródło rozrywki dla użytkowników tego forum.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 17:23:24)
Jak ci się nie wstyd mnie obrażać nazywając trollem. Ty jesteś trollem i z kilkoma podobnymi osobnikami stanowisz źródło rozrywki dla użytkowników tego forum.
Teraz to pojechałeś na całego.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Yagami_Raito8920 napisał:A o twoich skłonnościach pedofilskich to nie wiedziałem O_o.
O_o
Niestety, nie byłem świadom jego zboczenia. Toć to się nadaje pod paragraf, ne?
Niestety to ci coś szwankuje i twój stan na starość się pogarsza (co udowadniasz pisząc do mnie PW).
Yagami_Raito8920 napisał:Przecież sam jesteś trollem przez duże T.
Nudzisz mnie Zabaw mnie jeszcze troszkę
i z kilkoma podobnymi osobnikami stanowisz źródło rozrywki dla użytkowników tego forum.
A ja myślałem, że jest na odwrót...
coellus napisał:A ja byłam przekonana, że wszyscy na ansi wiedzą, że tomciowi pod tym względem któraś klepka szwankuje.
Tomcio, ja ci tylko pragnę przypomnieć, iż rzekomo jesteś starszy ode mnie, więc jeśli komuś już wali na starość, to prędzej tobie.
Że mój stan się pogarsza, bo piszę do ciebie PW... Coś w tym jest. Już abstrahując od tego, że to ty pierwszy do mnie napisałeś i że tych twoich wiadomości to ja mam X, nie tylko z dzisiaj, to fakt faktem, że nigdy ci nie odpisałam. Ale dzisiaj stwierdziłam, że w końcu musi być ten pierwszy raz i odpisałam ci na PW.
W wyniku dyskusji z tomciem:
Ty dulowaty userze!
To znaczy, że jakby miała 8 lat więcej to już może się podobać, a inaczej musi się nie podobać ?"
Wyborne.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2011-10-27 18:06:27)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.