Nie jesteś zalogowany.
Dulu ty już nigdy nie zrozumiesz, że ja nie oglądam bajek lecz anime. Będziesz w kółko pisał to samo.
Ok, w porządku, niech ci będzie. Oglądasz anime z rozebranymi dziećmi. Lepiej ci?
Podpowiem. Nie powinno być ci lepiej.
Też bym chciał poznać odpowiedź na pytanie coellus, dawaj.
Ostatnio edytowany przez dulu (2011-10-27 21:16:44)
otakuJaro napisał:Na naszym forum spędził sporo czasu, ale po tym, jak usunęliśmy mu profil z kilkuset postami, odpuścił. No chyba że dobrze się bawicie, czytując jego mądrości
No bo macie beznadziejnego admina dzieciaka (Laudemort). Możesz być z niego dumny. Troll admin.
Nie podobało mu się, że ktoś ocenia anime inaczej niż on i za to ten dzieciak mnie zbanował.
Jakby on tego nie zrobił, zrobiłbym to za jakiś czas ja
Sir_Ace napisał:MLP >= 90% aktualnie nadawanych japońskich bajeczek
Przecież My Little Pony to kompletny syf (nie umywa się do doskonałych japońskich anime). No dobra niektórym się podoba, ale i tak mnie to dziwi. Już pokemon lepszy od tego.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-10-27 21:19:59)
Jakby on tego nie zrobił, zrobiłbym to za jakiś czas ja
A niby za co ? Również za oceny anime nie po twojej myśli ?
Każdy kto mnie zna wie, że lubię pisać wyraziste i często długie opinie o anime.
Kenshiro, nie potrafię zrozumieć twojego sposobu myślenia...
Ty naprawdę uważasz, że SnQ ma jakieś wartości, by uznać je za dobre?
Ja nie widzę tam niczego oprócz przesadzonego fanserwisu...
W Etchi trzeba mieć umiar...
Dziś pedofilstwo, jutro zagrożenie atomowe?
Jutro pewnie dziewczynki i dzieci z domu nie wyjdą, jak się dowiedzą, że sąsiada pedofila mają.
Jednak to anime uważam za dużo lepsze od Sora no Otoshimono.
Seikon no Qwaser > Sora no Otoshimono, no tak seikon lepszy, gdyż tam występuje katja z mniejszymi piersiami i jest młodsza niż Nimfa. rofl
Za poglądy pedofilskie ?
Każdy kto mnie zna wie, że lubię pisać wyraziste i często długie opinie o anime.
Po tym co piszesz nie chciałbym Cię poznać i nawet nie zamierzam. Tak długie recenzje o anime eechi, a szczególnie w tych, w których występują małe dziewczynki i do tego pewnie nagie.
Ostatnio edytowany przez spayker (2011-10-27 21:23:45)
otakuJaro napisał:Jakby on tego nie zrobił, zrobiłbym to za jakiś czas ja
W tym sęk, że twoja opinia jest gów** warta
Niczym Jedi testowałem swoją cierpliwość, ale postem obrażającym kuce przelałeś czarę goryczy, tom.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-10-27 21:23:12)
Spayker, z tego co wcześniej czytałem, to dziewczynki w prawdziwym życiu są bezpieczne.
Kenshiro lubi tylko te w 2D...
Które są o kant tyłka potłuc, bo można się jedynie z nich pośmiać. Nie nadają się do niczego innego
Kenshiro, co ma głębsze przesłanie? SnQ (lub Ore no Imouto, jeśli nie chcesz odpowiadać na podstawie SnQ) czy Król Lew?
Pytanie poważne jak cholera, więc dajesz.
Ty dulowaty userze!
Spayker, z tego co wcześniej czytałem, to dziewczynki w prawdziwym życiu są bezpieczne.
A skąd możesz mieć pewność?
Kenshiro lubi tylko te w 2D...
2D, 3D, a niedługo real life?
sokolb, ale ecchi jest błędem.
Gdy podwaja się pierwszą literę sylaby, przy chi, to nie wstawia się c, tylko t.
Sylaba chi należy do sylab zaczynających się na T.
Chociaż, jeśli Kenshiro sądzi inaczej, to coś w tym musi być...
Hipis napisał:Kenshiro lubi tylko te w 2D...
2D, 3D, a niedługo real life?
Myślę, że do tego raczej nie dojdzie.
Ostatnio edytowany przez Hipis (2011-10-27 21:28:49)
Ta, i doszukując się w każdym anime loli, fanserwisu i innego badziewia.
np. "ma włosy tam na dole" ^
No patrz Hipis ile to można się dowiedzieć z takich fajnych tematów. Oprócz tego, że mogę się porządnie pośmiać to jeszcze ma to jakieś walory edukacyjne
Całkowicie się z tobą zgadzam
Gdyby nie Kenshiro, to nadal bym błądził po złej ścieżce wiedzy...
sokolb napisał:No patrz Hipis ile to można się dowiedzieć z takich fajnych tematów. Oprócz tego, że mogę się porządnie pośmiać to jeszcze ma to jakieś walory edukacyjne
Całkowicie się z tobą zgadzam
Gdyby nie Kenshiro, to nadal bym błądził po złej ścieżce wiedzy...
Po ciemnej stronie mocy
A tak poza Kenshiro i jego postami. Zauważyłem, że dużo ludzi wymienia tytuł My Little Pony. Czy mógłby mnie ktoś oświecić czy warto to obejrzeć? I co to tak wogóle jest. Przepraszam za moją ignorancję
Ostatnio edytowany przez sokolb (2011-10-27 21:34:39)
sokolb, MLP to zajebista kreskówka o przyjaźni. Pozycja obowiązkowa dla prawdziwego faceta.