Nie jesteś zalogowany.
Dobrze, Ken-chan. Przy okazji poprawię reszcie forumowiczów humor. Normalnie nie przeklejam PW, ale akurat to mnie rozwaliło
> Temat: hej koleś
> Od: ~Kenshiro Do: ~Kensai
> Wysłano: 2011-10-29 14:13:19 Wiadomości odebrane
Jak ci się podoba ta rozmowa na wiele stron ?
Fajna zabawa co nie ? Może inni trochę się nauczą o anime itp ode mnie.
A tak poza tym zwracaj się do mnie z większym szacunkiem (nie skracaj mi nicku i nie mów do mnie pieszczotliwie używając > słowa chan gdyż mam 28 lat). Jestem jedną z nielicznych osób w Polsce, które wiedzą prawie wszystko o anime. Na ANSI chyba nikt nie wie tyle co ja.
Pozdr
Damn, skończcie już. Śledzę ten temat, odkąd zaczął się offtop i naprawdę nie rozumiem, czemu jeszcze go ciągniecie. Jak na moje oko już dość pojeździliście sobie po tomie. A on ma to, czego chciał - jest w centrum uwagi. I tak jest w każdym temacie, gdzie się wypowie. Cokolwiek nie napisze, zawsze ktoś po nim jedzie. To już nie jest zabawne. Dziwię się, że nie potraficie go zignorować, tylko za każdym razem toczycie zażartą dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Chyba że wrzucanie mu traktujecie jako swoje hobby. Rozumiem, że to jedyna rozrywka na ansi, ale bez przesady. Już jest tego chyba z 10 stron tutaj. Jak dla mnie wszyscy powinniście dostać warna za karmienie trolla. Tom wam przeszkadza, to załatwcie mu bana i tyle. Swoją drogą czytając to wszystko doszłam do wniosku, że on chyba serio was prowokuje. A wy dajecie się wodzić za nos.
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 44#p361144
Jak widać, nic nie ruszyło w tej kwestii.
Niemniej jeśli przemoc coś by sklecił, to nie ukrywam, że z chęcią skorzystam.
Ty dulowaty userze!
Dobrze, Ken-chan.
Posłuchaj mnie Ken-chan. Nie dociera publicznie to może dotrze prywatnie, a jeśli i to nie to przykro mi z twojego powodu.
<pada na kolana> O wielki śledziuksie, podziel się z nami swoją mądrością.
Masz taki ohydny awatar, które dobrze ciebie odzwierciedla twoją głupotę. Główny bohater tamtego anime był nieukiem podobnie jak ty.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-29 15:15:49)
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 44#p361144
Jak widać, nic nie ruszyło w tej kwestii.
Niemniej jeśli przemoc coś by sklecił, to nie ukrywam, że z chęcią skorzystam.
Chyba każdy sam jest w stanie zignorować posty użytkownika, który go drażni. Dajecie z siebie robić idiotów i tyle. Tak to wygląda z boku. Jedna osoba prowokuje, co jakiś czas dorzucając kolejną porcję kontrowersyjnych wypowiedzi, a cała reszta wariuje. Ja odpadam, już mnie nie bawi ten cyrk. Ciekawe, kiedy wam się znudzi tańczenie, jak wam tom zagra.
Chyba każdy sam jest w stanie zignorować posty użytkownika, który go drażni. Dajecie z siebie robić idiotów i tyle. Tak to wygląda z boku. Jedna osoba prowokuje, co jakiś czas dorzucając kolejną porcję kontrowersyjnych wypowiedzi, a cała reszta wariuje. Ja odpadam, już mnie nie bawi ten cyrk. Ciekawe, kiedy wam się znudzi tańczenie, jak wam tom zagra.
Nawet gdyby była opcja ignorowania, nie korzystałbym z niej, gdyż wypowiedzi Toma są tak głupie, że aż śmieszne i w gruncie rzeczy wcale mnie nie drażni, a po prostu powala swoją głupotą
+1.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nawet gdyby była opcja ignorowania, nie korzystałbym z niej, gdyż wypowiedzi Toma są tak głupie, że aż śmieszne i w gruncie rzeczy wcale mnie nie drażni, a po prostu powala swoją głupotą
Twoja głupota osiągnęła już dawno temu poziom wymagający leczenia szpitalnego więc nie masz zbytnio powodów do radości. Powinieneś płakać nad sobą.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-29 16:03:30)
Twoja głupota osiągnęła już dawno temu poziom wymagający leczenia szpitalnego więc nie masz zbytnio powodów do radości. Powinieneś płakać nad sobą.
W każdym razie o tym właśnie mówiłem.
PS. A przecinki to św. Mikołaj za ciebie powstawia?
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-10-29 16:36:22)
PS. A przecinki to św. Mikołaj za ciebie powstawia?
On zostawia je pod poduszką dla Wróżki Przecinki, dzięki czemu ma dość kasy, by całymi dniami siedzieć przed kompem i wypisywać swoje mądrości
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
LordCrane napisał:PS. A przecinki to św. Mikołaj za ciebie powstawia?
On zostawia je pod poduszką dla Wróżki Przecinki, dzięki czemu ma dość kasy, by całymi dniami siedzieć przed kompem i wypisywać swoje mądrości
+1
Kenshiro, skończ już się wywyższać tą wiedzą o anime, bo wątpię byś wiedział więcej, niż reszta. To, że widziałeś w cholerę etchi i innych kiepskich serii, nie oznacza, że wiesz najwięcej z nas wszystkich o animacji japońskiej.
Kenshiro, skończ już się wywyższać tą wiedzą o anime, bo wątpię byś wiedział więcej, niż reszta.
Nie napisałem, że wiem najwięcej ze wszystkich, ale takie wnioski wyciągam (czyli, że mało kto ma taką wiedzę o anime jak ja) po wypowiedziach userów na forach (chociażby tych najbardziej aktywnych na ansi, którzy uwielbiają offtopy). Możliwe, że jacyś inteligentni fani też interesują się anime w takim stopniu żeby dużo wiedzieć na ten temat i móc w kulturalny sposób porozmawiać o fabule danej serii lub filmu. Mnie głównie dokładne rozmowy o danym anime interesują i nie lubię offtopów.
To, że widziałeś w cholerę etchi i innych kiepskich serii, nie oznacza, że wiesz najwięcej z nas wszystkich o animacji japońskiej.
Ecchi to jest tyle co i nic (mały procent tego co widziałem) lecz jak każdy wie obecnie ilość fanserwisu w anime się znacznie zwiększyła. Oglądam anime z każdego gatunku. Zresztą każdy kto ogląda anime widział zapewne te słabsze serie, średnie jak i te lepsze (chociażby dla urozmaicenia). Z tym, że ja nie lubię przerywać oglądania anime (po jednym czy kilku odcinkach) i nawet słabe produkcje staram się oglądać do końca żeby potem odpowiednio i dokładnie je ocenić.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-29 19:44:03)
Nieźle jesteś głupiutki bodzio. : ) Byle tak dalej. : )
Te swoje bzdurne teksty możesz wciskać komuś innemu.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-29 20:00:51)
Nieźle jesteś głupiutki bodzio. : ) Byle tak dalej. : )
Te "bzdurne teksty" to zasady języka polskiego, języka twoich przodków, dziadów i pradziadów, ale nie sądzę, by taki wieśniak jak ty zrozumiał, czym jest szacunek do Ojczyzny...
Bodzio, nie wysilaj się. Jego mózg jest już tak przepełniony wiedzą o anime, że na ortografię, styl i przecinki miejsca już nie starczy. W ogóle dziwię się, że tenże organ przy tej wybitnej znajomości japońskiej animacji jest w stanie utrzymywać zdolności życiowe tego osobnika.
I może w końcu na temat, mnie też znużył tomcio i wieczny offtop, który mu towarzyszy: z racji tego, że jakiś miesiąc temu, gdy w tym temacie jeszcze tomcio tak często nie odpisywał (i automatycznie nie było offtopu), napisałam, że nie znam idealnego animca horroru. Jeśli ktoś ma swoje typy, to niech zarzuci, chętnie obejrzę (tylko żeby to nie było Higurashi i Shiki).
Śledziux niech nawet nie odpisuje na tego posta.
Ty dulowaty userze!
Kenshiro napisał:Nieźle jesteś głupiutki bodzio. : ) Byle tak dalej. : )
Te "bzdurne teksty" to zasady języka polskiego, języka twoich przodków, dziadów i pradziadów, ale nie sądzę, by taki wieśniak jak ty zrozumiał, czym jest szacunek do Ojczyzny...
Jesteś pewien, że to Polak?
Punkt dla ciebie, Heliar. Pochopnie założyłem, że to jednak Polak, bo do obejrzenia każdego anime potrzebuje polskich napisów, a gdyby jakiś język znał lepiej, to by raczej korzystał z innych, chociaż może oglądając te napisy, uczy się języka polskiego
Diabli wiedzą...
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-10-29 20:15:35)
nawet nie odpisuje na tego posta.
Dla ciebie Kenshiro-sama. Inaczej masz się do mnie nie zwracać ani nic o mnie nie pisać.
by taki wieśniak jak ty zrozumiał, czym jest szacunek do Ojczyzny...
A ty jako prostak lepiej się czujesz ? Ja akurat jestem z miasta, a nie ze wsi.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-29 21:12:39)
LordCrane napisał:by taki wieśniak jak ty zrozumiał, czym jest szacunek do Ojczyzny...
A ty jako prostak lepiej się czujesz ? Ja akurat jestem z miasta, a nie ze wsi.
Haha, czekałem, aż to napiszesz. Wieśniak =/= mieszkaniec wsi. Możesz i w stolicy mieszkać, a mentalnie być wieśniakiem, co wcale nie oznacza, że kiedyś hodowałeś jakieś zwierzęta czy uprawiałeś rolę.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-10-29 21:18:44)