Nie jesteś zalogowany.
W Beelzebub, też jest tak, że bardziej opieka nad cudzym dzieckiem niż swoim XD
Szukam anime podobnego do Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai . Czyli brat lub siostra są otaku lub maniakami komputerowymi xd
Oprócz brata i siostry - Genshiken.
Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! lub Nogizaka Haruka no Himitsu (imo całkiem dobre, ale raczej nie ma tu motywu brata i siostry). Co do pierwszego, to spełnia idealnie wymagania, ale ostrzegam, że to niesamowity syf.
Poszukuje czegoś podobnego do Mushishi czy też Natsume, jakiejś spokojne serii w takim klimacie.
Może Aria, chociaż... Nie każdemu taka ciepła seria o niczym podpasuje, ale warto sprawdzić.
Kino no Tabi, coś Miyazakiego albo Matsumoto.
Ja bym polecił Kino No Tabi i Spice And Wolf
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ja mogę zarekomendować Mononoke. W wielu płaszczyznach są do siebie podobne.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
To może i ja o coś zapytam. Szukam jakiegoś w miarę nowego animca, z którego mógłbym się pośmiać ^^ Serie, które podobały mi się najbardziej to chyba Full Metal Panic? Fumoffu i Asu No Yoichi. Oglądałem jeszcze między innymi ZnT, Toradora, Love Hina, Kenichi...
Zdecydowanie Baka to Test to Shoukanjuu. Dużo głupkowatego humoru .
School Rumble (+sezon II) - świetna komedia. Jedno z de best.
B-Gata H-Kei - komedia z kroplą romansu. \
Puni Puni Poemy - krótkie, lecz powalające na kolana.
Kore wa Zombie desu ka? - komedia + akcja.
Midori no Hibi - nieco grotekskowa dobra komedia.
Polecam wszystkie powyższe tytuły Warto na nie rzucić okiem.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-11-02 17:04:40)
O_o, dzięki wielkie. Pewnie sobie coś z tego wybiorę ;-) Z tych tytułów qmpel polecał mi tylko Midori no Hibi, ale nie wiem czy treść nie jest dla mnie zbyt abstrakcyjna ... xD
Jeszcze raz wielkie Arigato : D
Poszukuje czegoś podobnego do Mushishi czy też Natsume, jakiejś spokojne serii w takim klimacie.
moze 12 kingdoms. nie jest az tak spokoje jak mushisi ale ma swój klimat i bardzo duzo jest opowiadań o świecie akcja jako taka schodzi na drugi plan.
A ja poszukuje czegos podobnego do bleach i fairy tail moze takze slayers fma, fmp oglądałem raczej nie ongoing tylko takiej juz zakończonej serii albo takiej która się zaraz skończy
GamerP, zobacz Densetsu no Yuusha no Densetsu mnie tam się podobało i chyba nawet jest tu temat o tym animu
GamerP, zobacz Densetsu no Yuusha no Densetsu mnie tam się podobało i chyba nawet jest tu temat o tym animu
to tez juz oberzalem ale dzieki
ps. troche mieszane mam odczucia odnośnie tej serii, niby wszystko jest co być powinno ale troche jakby nie to Brakuje mi trochę zdecydowania u scenarzystów. Chyba za dużo chcieli pokazać wątków w za małej liczbie odcinków.
ps2. narazie chyba zabiore się za kilka z serii które wypisał marcin2 kilka postów wyżej, niektóre zapowiadają się dla mnie obiecująco
Ostatnio edytowany przez GamerP (2011-11-07 01:06:07)
Prosze o pomoc, poszukuje czegos podobnego do Gantz, anime ktore ma ciekawa fabule jest dosc brutalne.
Prosze o pomoc, poszukuje czegos podobnego do Gantz, anime ktore ma ciekawa fabule jest dosc brutalne.
Tak na szybko:
TOKKO
Berserk
Crying Freeman
Hellsing Ultimate
Hokuto no Ken (atatatatatatatatatatatata xD)
Juubee Ninpuuchou (znane u nas jako "Ninja Scroll")
Kikoushi Enma
dziekuje jesli ktos ma jeszce jakies propozycje to bede wdzieczny:)
Może Deadman Wonderland.