Nie jesteś zalogowany.
Zmieniłem trochę kolejność i tamto "coś" wyjdzie trochę później, ale za to macie kolejne odcinki Madoki, bieżący 7 i zaległy 3 w Hi10P. Zapraszam do ściągania.
Są już 2 pierwsze odcinki w odchudzonej wersji, zapraszam do ściągania.
Nie zwalniamy tempa, oddajemy 8 odcinek w wasze ręce. Kolejny już jest po korekcie.
Oh yea~
Jeszcze tylko 4 odcinki i zacznę to oglądać.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Mam nadzieję, że do grudnia zakończycie. A narazie chciał bym wiedzieć jak idą prace nad dziewiątym epkiem.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9 i 10 są już po korekcie, ale Rhinea robi ciągle karaoke do 9 odcinka i nie wiem ile jej się zejdzie .
no i jak z tym karaoke?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
jak było, tak jest
To niedobrze, miło by było gdybyście skończyli wydawać Madoke do końca miesiąca.
wiadomo coś już o 9epie?
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
tak, mam już wszystko gotowe, muszę to jeszcze raz na spokojnie obejrzeć i zlepić w całość
mam nadzieję, że skończysz wrzucać i dodasz torrenta do końca miesiąca
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ehe, ehe, pomarzyć sobie można.
dla mnie planem realnym będzie koniec tego roku, ale nie jest to zależne ode mnie, na dodatek "wkopałem się" w wiele projektów i ze wszystkich muszę się wywiązać.
Już jest, kolejny odcinek przygód Madoki. Wiem, wiem z wielkim poślizgiem, ale następny ep będzie zdecydowanie szybciej
Podziękowania dla Tripsa za przetłumaczenie nadprogramowego endingu. Zapraszamy do ściągania.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2011-11-24 21:27:34)
Linki już działają, MegaUpload miało od wczoraj jakąś awarię
Nie przejmuj się, ja też jak na razie nic z mu pobrać nie mogę.