Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W tym temacie będą zamieszczane newsy na temat nowości od nas.
Wszystkie subki możecie pobrać z naszej strony
Na pierwszy ogień prezentujemy wam drugą OVA "Saiyuki Gaiden".
Pretty Rhythm Aurora Dream 01-04 z DVD gotowe. Linki na stronie i w temacie na forum.
Poszukujemy kolejnych volumów. Wiemy, że w Japonii wyszły już płyty 1-7, jednak na share/pd znajdujemy tylko 1-3.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2011-11-17 11:21:03)
Dla każdego projektu osobny temat + wrzucanie inf jeszcze w tym temacie? Nie za dużo tego? Proponuję Ci zgłosić się do Kane'a z pytaniem o podforum, skoro zdecydowałeś się przenieść tutaj
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Xell, a nie rzucałeś już fansubbingu po raz drugi (trzeci?) w diabły, deklarując przy okazji, że jedynie dokończysz, co zacząłeś, nie zabierając się za nic nowego?
PS. Wieść gminna mówiła, że teraz będziesz mangi "skanował".
Crane, raczej dziesiąty ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Xell, a nie rzucałeś już fansubbingu po raz drugi (trzeci?) w diabły, deklarując przy okazji, że jedynie dokończysz, co zacząłeś, nie zabierając się za nic nowego?
PS. Wieść gminna mówiła, że teraz będziesz mangi "skanował".
Ja jedynie rzuciłem fansubs.pl w p zdu i pomagam Loganowi (ale do KS nie wracam), a tak to pomęczycie się ze mną jeszcze ładnych parę lat. :]
A Ty musisz wnikać w temat ?
Nie sposób opisać jak bardzo irytują mnie takie posty. Zajmijcie się sobą i cieszcie się z tego co macie.
Zauważyłem, że niektórzy żyją z wszczynania bezproduktywnych dyskusji i dolewania oliwy do ognia... takie hobby.
Dead eyes see no future...
Pretty Rhythm Aurora Dream 5-6 gotowe. Zapraszam do pobierania. Linki w temacie na forum i na naszej stronie.
Rizumu-chan też jest szczęśliwa, że wydaliśmy kolejne epki. ^^
Wasza stron nie działa więc Xell jak mozesz prześlij mi linki do Saiyuki Gaiden
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Wasza stron nie działa więc Xell jak mozesz prześlij mi linki do Saiyuki Gaiden
To serwer f.pl nie trybi, więc to nie jedyna strona, której się padło.
A cha...
A w jakim czasie będzie to działać pewnie nikt nie wie.
A mógł by ktoś wrzucić link z 1 odcinkiem na jakiś serwer.
A cha...
A w jakim czasie będzie to działać pewnie nikt nie wie.A mógł by ktoś wrzucić link z 1 odcinkiem na jakiś serwer.
Proszę bardzo. Dozo
Na stronie też dodałem DDL, jest na stronce z projektem.
Wielkie dzięki
Kolejny relek. Tym razem jest to pierwszy odcinek hentaja Eroge! H mo Game mo Kaihatsu Zanmai. Zapraszam do pobierania i oglądania.
Byłby ktoś tak miły i posedował "Black Rock Shooter The Game OP: ONE OK ROCK - No Scared" ?? 3,3% i stoi
7,0% ;C No zlitujcie się, to tylko 55 mb xD
Ostatnio edytowany przez Darknes (2012-03-19 01:33:35)
Strony 1