Nie jesteś zalogowany.
No dobra! Wszystkie graficzne wykręty (znaczy podobni mnie xD)! Tutaj jest miejsce żeby pochwalić się waszymi 1337orZ skillami!
<== Byłem "w nastroju" ^^
<== A to dla kolegi było
Takich tam lekkich przeróbek w stylu dodaniu napisu nie wstawiać, bo to nie jest własna twórczość.
Komenty mile widziane!!!
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-02-18 18:59:12)
Nie no dla mnie super.:D
Na tym kompie nie mam żadnych grafik ale jak będę na swoim to napewno jakieś zamieszcze.
Może następny wątek otworzymy, "moje własne tapety"? To forum o napisach, a ostatnio pojawiają się same tamaty gdzie obrazki się wstawia. Przesada.
Ostatnio edytowany przez Anka (2006-02-19 00:57:31)
Tak to prawdzie to do gustu przypadło mi tylko to fioletowe.
Może następny wątek otworzymy, "moje własne tapety"? To forum o napisach, a ostatnio pojawiają się same tamaty gdzie obrazki się wstawiamy. Przesada.
Eee, tam. Po prostu zazdrościsz mi moich sizzling skillzów xP
Może następny wątek otworzymy, "moje własne tapety"? To forum o napisach, a ostatnio pojawiają się same tamaty gdzie obrazki się wstawiamy. Przesada.
Tak, ale dział Hydepark został stworzony do rozmów na dowolny temat
Imperare sibi maximum est imperium
Anka napisał:Może następny wątek otworzymy, "moje własne tapety"? To forum o napisach, a ostatnio pojawiają się same tamaty gdzie obrazki się wstawiamy. Przesada.
Tak, ale dział Hydepark został stworzony do rozmów na dowolny temat
Właśnie! Siga mu! Albo i nowego avka!
no to ja dorzuce coś od siebie
-----------------------------
jesssu christina milan[slina]
troche jeszcze mam problemy z doborem i obróbką czcionek(musze poszukać lepszych ). bawie się w to dopiero od jakiegoś miesiąca(zamiast uczyć sie do egzaminów to siedze w fotoszopie[cholera]) i mam duże braki, ale i tak jestem z tych sygnaturek bardzo dumny. polecam wszystkim taką zabawę grafiką. wcale to nie jest takie trudne na jakie wygląda. na necie można znaleźć mnóstwo tutków.
pozdro
p.s.
1.Rixed ta ostatnia jak dla mnie, bo urok tkwi w prostocie
2.Co do zarzutów,że forum schodzi na psy(może troche za mocne sformulowanie) to się nie zgadzam. nie wiem jak było wcześniej,bo neta mam od ok.1,5 roku. myśle,że forum żyje i ewoluuje pełną parą. jak dla mnie jest jak narazie najlepszym forum nie tylko o napisach, ale ogólnie o tematyce anime.
3.racja w topiku "najładniejsze dziewczyny" chodziło raczej o podanie swojego typu:> , a nie o pokazanie najładniejszej tapety jaką udało się znaleźć na necie
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-03-18 16:35:45)
Tu Cię Aniu popieram. Szczególnie, że po wątku najładniejsze dziewczyny spodziewałem się, że każdy poda jakiś swój typ bohaterki, a tu masa tapet.
BTW, czy tylko mi się wydaje, czy poziom forum ANSI trochę się obniżył. Jakieś dziwne mam takie uczucie.
Oczywiscie nic do tego tematu nie mam, tak jakoś pomyślałem.
RiXeD pierwszy z Twoich tylko mi przypadł do gustu.
Wilczy_deszcz tak samo tylko pierwszy, no i tak dziewoja całkiem niezła.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-19 17:49:10)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
~wilczy_deszcz - ta pierwsza wymiata[respekt]
a ja proszę o wyrozumiałość, słowa krytyki, wskazówki i rady iż jestem dopiero początkujący.[okej]
~wilczy_deszcz - ta pierwsza wymiata[respekt]
a ja proszę o wyrozumiałość, słowa krytyki, wskazówki i rady iż jestem dopiero początkujący.[okej]
Doradzał nie będę, bo JESZCZEaż takim pr0 nie jestem xP Tylko jakieś ładniejsze bordery by się przydały.
Dałeś złe linki. Prawidłowe to:
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-02-19 17:51:29)
[cholera]jestem głupi. Jak to zrobiłeś[respekt]
NO pieknie pieknie, tylko wy mi powiedzcie jak takie rzeczy robicie:P ja jestem troche nie doswiadczony wiec prosilbym o podanie jakiegos programu, linka skad go sciagnac i jeszcze jakis kurs obslugi:P
takie rzeczy się w photoshopie robi :] a jeśli chodzi o zamieszczone tutaj obrazki... ta pierwsza seria slaba, ta druga od wilczego lepsza :]
heh domyslilem sie ze to sie robi w photoshopie, jednak ja prosilbym o jakies dodatkowe wskazowki i link do tego programu (mile widziany jakis szybki kurs obslugi)[kombinuje]
może super toto nie jest, ale mi się podoba i sam robiłem
a jak zrobić jakieś cudo - odpalić photoshopa, zassać ładne czcionki i jakiś fajny obrazek do przeróbki i eksperymentować
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-02-19 23:07:15)
jednak ja prosilbym o jakies dodatkowe wskazowki(mile widziany jakis szybki kurs obslugi)[kombinuje]
tu znajdziesz tutki, w których wszystko jest opisane krok po kroku, nawet pokazane co i jak (przynajmniej w większości z nich). zrobisz sobie pare tutków, a jak skumasz o co kaman to wtedy bedziesz mógł sam robić takie cudeńka i nie tylko:P
dzieki wam za pomoc dzis moze sie pobawie:D
To ja od siebie dorzucę też kilka TUTORIALI. Może nawet więcej niż kilka.