Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pamiętam tylko że było chyba 4 gości wiem na 100% że 2 z nich było chłopcami którzy ze sobą rywalizowali. 2 Pozostałych nie pamietam ani płci ani nic o nich . Ale byli nastolatkami chyba, wszyscy zostali uprowadzeni czy coś się z nimi stało że przeszli do innego świata czy tam do przyszłości nie wiem. Wiem że w tym świecie panowały troche inne zasady, mieli jakichś przeciwników. Pamiętam że wszyscy z nich zdobyli dla siebie jakieś zbroje/kostiumy nie wiem jak to nazwać. Pamiętam dobrze zbroję głównego bohatera, była biała i miała przypominać tygrysa. Pamiętam że te zbroje miały 3 poziomy ewolucji czy czegoś takiego, i w ostatniej fazie zbroja głównego bohatera była na 4 łapach<w poprzednich poziomach chodził jak człowiek > i wyglądała jak tygrys lew czy coś w tym stylu. Pamiętam że jak ją zdobywał to była scena że wzędzie jest ciemno on stoi na środku i po 1 stronie była jego zbroja w pierwszym poziomie a po 2 stronie zbroja w 2 poziomie. Potem one się połączyły czy coś, i osiągnął 3lvl. Pamiętam też że główny bohater zasłonił przed ciosem miecza już chyba pod koniec serii swojego rywala, własnym ciałem w tej oto 3lvl zbroi Co ja jeszcze pamiętam... Rywal głównego bohatera miał zbroję coś z ogniem w jej 2 czy 3 poziomie miała postać jakby ptaka nie pamiętam wiem że była czerwona i panowała nad ogniem. Pamiętam także jakąś scenę że są nieprzytomni w pociągu, być może była to podróż do tego innego świata. Oni chcą wrócić do domu chyba
TO wszystko co pamiętam, jest to wszystko jak przez mgłę. Więc jeżeli macie jakieś pomysły ale nie do końca zgadza się z opisem to może coś pomyliłem oglądałem to baaardzo dawno temu. Jeżeli to ktoś odganie będzie prawdziwym Hardcoorem
A gdzie to oglądałeś? Bo taka informacja byłaby bardzo pomocna w znalezieniu tytułu.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2011-12-11 21:53:58)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W telewizji coś koło roku 2000-2004 mało pamiętam
Hmmm... być może chodzi Ci o "Ronin Warriors"?
Edit: Jeśli widziałeś to w polskiej telewizji to pewnie nie to
Ostatnio edytowany przez kamiookami (2011-12-11 22:03:13)
Już myślałem że to jest to Ale jednak nie, nie jestem pewny czy to była polska telewizja ale chyba tak Zbroje może sie źle wysłowiłem, były bardziej mechaniczne. Gdy je ubierali wyglądali bardziej jak roboty
Strony 1