Nie jesteś zalogowany.
Czy to znaczy, że Kara no Kyoukai w reedycji również przemierza Krainę Wiecznych Łowów?
bodzio napisał:Jakby ktoś czekał na cokolwiek ode mnie, nie tylko Gintamę, to dysk poszedł dziś do Krainy Wiecznych Łowów na Trolle, ot, wyciął mi niewinny żarcik i zdechł razem z animu.
zawsze mnie zastanawia, jakim cudem zarzynacie aż tak dyski, że kopsają w kalendarz?
ja swoje użytkuję normalnie (tzn. nie rzucam nimi ) i nawet gdzieś się uchował mój pierwszy, który miałam w swoim pierwszym PC o pojemności 1GB (rok bodajże '96/97) i działa
Nowe serie to często shit jakich mało. Pewna seria dysków miała nawet taki myk, że jak zapisałeś do pewnego momentu dane, dysk niby się uszkadzał. Najczęściej ludzie szli z reklamacją i im je wymieniano, chociaż można to było naprawić.
Ten miał uszkodzenie w obszarze rozruchowym i przy włączaniu słychać było stukot głowicy - tak, miałem kupić nowy
pawello86... nie, o dziwo, to było na innym dysku - trzeba wydać szybko, co by nie zginęło xD
Dlatego ja rzeczy, na których mi szczególnie zależy wypalam na DVD. Oczywiście płytka też może się porysować czy inaczej uszkodzić, ale strata 4,5gb jest zawsze mniej bolesna niż np. 500gb. Istnieją też płyty DVD-RW, na których można trzymać materiały do hardsuba, które jeszcze ulegną obróbce. Ta, wiem, piszę oczywiste rzeczy, ale dawno nic nie pisałem na tym forum, więc wybaczcie.
Bodzio przygotowywał się do dzisiejszego dnia przez pół roku, zapewne miał to być mikołajkowy prezent, ale coś/ktoś zawiniło
bodzio teraz chce posprzedawać swoje dyski twarde*, więc puszcza subki i formatuje
* kupił dwa lata temu 10 po 300, dziś sztuke sprzedaje po 400 xd
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-12-07 22:06:10)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
bodzio, a co z patchem do Jump Festy 2005? Chyba że wydałeś, a mnie info ominęło xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Późno pytasz, bodzio pewnie już wpisał format c: i zatwierdził enterem.
Ty dulowaty userze!
bodzio, a co z patchem do Jump Festy 2005? Chyba że wydałeś, a mnie info ominęło xD
Besamir chciał na 24 grudnia, więc jeszcze nie wrzucam. Leży.
Format leci pod koniec grudnia.
Dobre wieści. To może coś z Gintamy jeszcze dojdzie, bo wszystkie do tej pory wydane epy leżą i czekają na obejrzenie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Bodzio.
Wyeliminowałem dla ciebie Kim Dzong Ila, teraz już nic nie stoi na przeszkodzie skończenia Gintamy
A powiedz mi, co ci zrobił ten Havel?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
tornadoretkinia napisał:Bodzio.
Wyeliminowałem dla ciebie Kim Dzong Ila, teraz już nic nie stoi na przeszkodzie skończenia GintamyA powiedz mi, co ci zrobił ten Havel?
Wielki Przecinek przemówił kogo wyeliminować.
Bodzio.
Wyeliminowałem dla ciebie Kim Dzong Ila, teraz już nic nie stoi na przeszkodzie skończenia Gintamy
Tja, na pewno ty? Ja podejrzewam tego pana. xD
Ale pewnie znaleziony u bodzia za piecem. xD
Gintama 90 na megaupload
Tylko gdzie ten patch do jump festy...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-01-05 19:11:48)
A Votomsy?
Post number 1000 zaliczony. :]
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-01-05 20:05:15)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tylko gdzie ten patch do jump festy...
Dobre pytanie. Może wywaliłeś przy ostatnich porządkach na dysku. xD
Git, tylko jeśli za każdym razem tyle szumu trzeba będzie robić, żeby dostać jeden ep, to będzie lipa
Co do patcha, jaja będą, jeśli potkniesz się o własnego trolla