Nie jesteś zalogowany.
Ale to wersja konsolowa . W sumie były trzy różne: komputerowa (Amiga, Comodore itd.), arkadowa (czyli automaty) i konsolowa (Mega Drive, Master System).
Osobiście pykałem w wersję konsolową na Master System... ach te 8-bitowe gry .
Ale to wersja konsolowa . W sumie były trzy różne: komputerowa (Amiga, Comodore itd.), arkadowa (czyli automaty) i konsolowa (Mega Drive, Master System).
Osobiście pykałem w wersję konsolową na Master System... ach te 8-bitowe gry .
Tak szło o automatową filmik przypomniał mi inny tytuł na który też trochę kasy wydałem Aliens arcade. Teraz to biednie wygląda ale i dziś popykałbym sobie w takie gry gdybym miał gdzie^^.
I co w tym śmiesznego? To jest raczej żałosne...
Dambo napisał:I co w tym śmiesznego? To jest raczej żałosne...
a co w tym żałosnego? chyba, że bierzesz na poważnie pierwszego skoczka z trampoliny w śpiączce:)
a co w tym żałosnego? chyba, że bierzesz na poważnie pierwszego skoczka z trampoliny w śpiączce:)
Cóż, mnie (i zapewne wielu) nie śmieszą takie rzeczy. Twórcy takich filmików powinni dostać porządnie w łeb. Może by się im klepki poprzestawiały na właściwe miejsca.
Cóż, mnie (i zapewne wielu) nie śmieszą takie rzeczy. Twórcy takich filmików powinni dostać porządnie w łeb. Może by się im klepki poprzestawiały na właściwe miejsca.
No to ja chyba nienormalny jestem:/ Mój znajomy jeździ na wózku i za małolata śmiałem się razem z nim, że po co mu walkman albo, że ma w knajpie zawsze miejsce siedzące. Może jakbyś poznał niepełnosprawnych to byś wiedział, że wolą żeby traktować ich normalnie (bo tacy są), a nie litować się nad nimi bo ich to wqr***. A teraz to już jest ch** a nie zabawne kwestie i filmiki. Zepsułeś mi humor człowieku bez poczucia humoru.
No to ja chyba nienormalny jestem:/ Mój znajomy jeździ na wózku i za małolata śmiałem się razem z nim, że po co mu walkman albo, że ma w knajpie zawsze miejsce siedzące. Może jakbyś poznał niepełnosprawnych to byś wiedział, że wolą żeby traktować ich normalnie (bo tacy są), a nie litować się nad nimi bo ich to wqr***. A teraz to już jest ch** a nie zabawne kwestie i filmiki. Zepsułeś mi humor człowieku bez poczucia humoru.
Luz, mnie i Hiki rozśmieszyło
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mnie też. Sam mam wielu niepełnosprawnych kolegów.
Dla tych co nie wiedzą, jest to fragment z The Onion Movie.
Powtórzę słowa Hunter Killer'a: "Nie wiem czy było :"
Dla mnie wygrali sylwestra xD
http://www.youtube.com/watch?v=Vde93bn6 … r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=IXNw9pPSMYc