Nie jesteś zalogowany.
Zauważam różnicę w prędkości pobierania. Szybciej mi idzie z hostuje niż uczciwie. Do tego hostuje przydaje się gdy jest się w sieci gdzie wszyscy maja wspólne IP.
@pawello86, to masz ciekawie, bo mi rzadko kiedy jest szybciej niż normalnie, a czasami są nawet błędy, ponieważ kilka razy pobrał mi plik wraz z kodem HTML w pliku i ciężko mi w notepad++ usunąć ten kod w 700mb. A czsami mają tak delikatne serwery, że wystarczy połączenie utracić na 1ms i już cię od razu odłącza. I jakim cudem pobierasz stamtąd pliki bezpośrednie?
Przy okazji, furk.net nie zawsze pokazuje pliki hostingowe. Czasami jest stroną w stylu "pobierasz z torrenta na ich serwer a oni ci to udostępniają", ale wtedy nie ma playlisty.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-12-06 22:39:28)
Ma ktoś namiar na rawa albo ISO Mars of Destruction?
Mam ochotę wspiąć się na wyżyny własnego masochizmu i zmierzyć się z ponoć najgorszym animu ever.
Ma ktoś namiar na rawa albo ISO Mars of Destruction?
Mam ochotę wspiąć się na wyżyny własnego masochizmu i zmierzyć się z ponoć najgorszym animu ever.
Legenda miejska głosi, że ponoć zmarłe KS ma to niby robić. Jakby co, mam rawa, bo o iso takiego gniota jest trudniej, niż o dvdiso Mahou Tsukai Sally. xD
I oto jest, jedyna normalna wersja tej ovki. (Cała masa wydań posiada czarny pasek na dole z napisami)
Link do terrentu.
Dałem link na własne konto mediafire gdyż torrent pochodzi z rosyjskiego zagmatwanego forum.
To akurat przekodowane z cropem i resizem wydanie od ShS. Widać po wkodowanych we wstępie 'efektach'.
Sam bym tak zrobił, gdyby nie te trzy felerne linijki...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2011-12-29 17:40:14)
Da się gdzieś zdobyć "Samurai X: Trust and Betrayal" w wersji bdrip ale nie odcinki tylko tą wersję połączoną w film - i tam jest niby kilka min dodatkowe (Director's cut ) ? Widziałem tylko wersję 37 gb na torrencie ale to odpada xD
Znalazłem takie coś.
Edit: A sorry nie doczytałem, ze miało być bdrip.
Ściągasz na własną odpowiedzialność
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2011-12-29 18:15:50)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
To akurat przekodowane z cropem i resizem wydanie od ShS. Widać po wkodowanych we wstępie 'efektach'.
Sam bym tak zrobił, gdyby nie te trzy felerne linijki...
No to nie mam nic innego. Sprawdziłem wszystkie wersje jakie były na anidb.
W takim razie też przyłączam się do poszukiwań obrazu dvd.
Hunter Killer napisał:Da się gdzieś zdobyć "Samurai X: Trust and Betrayal" w wersji bdrip ale nie odcinki tylko tą wersję połączoną w film - i tam jest niby kilka min dodatkowe (Director's cut ) ? Widziałem tylko wersję 37 gb na torrencie ale to odpada xD
Znalazłem takie coś.
Edit: A sorry nie doczytałem, ze miało być bdrip.
Ściągasz na własną odpowiedzialność
Ja tam w linku coś widzę episode titles - czyli 4 odcinki a nie całość :/
Też to zauważyłem. Dlatego napisałem, że nie jestem pewien co tam jest w środku.
W sumie, chyba też się skuszę na ten film. W końcu to jeden z najlepszych filmów akcji (obok Sword of the Stranger) jakie powstały.
A może jeszcze nikt nie zrobił bdrip, bo premiera była dopiero w sierpniu 24, 2011.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2011-12-29 23:15:06)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Również bardzo miło wspominam te odcinki. Dlatego też trzeba by było odświeżyć trochę pamięć:P
Polecam Ci natomiast Sword of the Stranger, ale pewnie już widziałeś:>
Mógłby ktoś podać dobry link do filmu Rahxephon Tagen Hensoukyoku?
Dzięki. Spróbować zawsze można ale wiadomo jak to z torrentami jest...
Ps.Dzięki pobrałem już z http://darkwarez.pl/.
Ostatnio edytowany przez fanthomas (2011-12-31 16:13:11)
A MU?
http://download-anime.info/media/anime/ … phonhc.php
Jeszcze linki do (chyba?) innej grupy:
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2011-12-31 15:39:34)
Witam wszystkich!
Gorąco poszukuję całej serii "Mission-E" w RAW.
Potrzebne mi są do zrobienia Hardka.
A nie mogę ich znaleźć w Google (same rehardki hiszpańskie lub angielskie niskiej jakości)
Jeśli by ktoś je miał lub wiedział gdzie je można znaleźć, to bym prosił bez torrentów ani podobnych adresów.
Sprawdzałem już je... nieczynne.
Tylko FTP lub jakiś serwis http.
Z góry dziękuję.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!