Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie wpadłem na info i postanowiłem się podzielić.
Tytuł: Dragon Age - Blood Mage no Seisen
Premiera w Japonii będzie 11 lutego 2012.
TRAILER - KLIK
Po grze w dwójkę totalnie mi się odechciało wszystkiego, co ma DA w tytule. Tako i temu podziękuję.
Wg mnie to słabe uniwersum z nijakim światem. Nie wiem, po co jeszcze z tego robić anime.
może akurat odnajdzie się w świecie anime
...:::CHEMIA CZYNI CUDA:::...
A mi się wyjątkowo nie podoba wygląd postaci (szczególnie twarze) ;p Ale jak nie zapomnę, to może kiedyś obejrzę całość.
kiepska gra, kiepskie animu...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
1 część to była gra, ale coraz gorzej z tym idzie... Raczej nie ruszę.
Kiczem wieje, ale... to tylko jeden film, więc pewnie sprawdzę. :/
Bardzo proszę o pomoc:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257190
Obejrzane. Marność! Po prostu marność. W każdym aspekcie animu kuleje. Ost, fabuła, postacie, animacja, dubbing, dialogi itd. Za zaletę można uznać użycie inniejszej "kreski" niż zazwyczaj, no i ending. :/
JA JESTEM FANEM DRAGON AGE I ANIME BYŁE MILE ZASKOCZONY dla fanów polecam!
Jestem fanem pierwszej części Dragon Age i po średniej kontynuacji, ten film uznaję za tragiczny. Ostatnio coś BioWare schodzi na psy. Mass Effec jest tego najlepszym przykładem.
Po seansie, napisy były straszne , ale komunikatywne. Z wyjątkiem CGI ludzi, cieniowania i niektórych momentów renderowania, grafika stoi na bardzo wysokim poziomie. Nużył mnie trochę, ale i tak był bardziej wciągający niż Wonderful Days, którego przerywałem 7 razy. Ścieżka dźwiękowa nie zapadła mi w pamieć (najlepszy utwór jest w napisach końcowych ). Fabuła niezbyt wybitna. Jednak może obejrzeć ją każdy. Teraz tylko czekać na Mass Efect i mieć nadzieję, że I.G. nie zawiedzie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-20 20:01:02)
Strony 1