Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Pojawiła się informacja w magazynie Saikyô Jump, który ukaże się 3 Lutego 2012 roku, zostanie podana informacja o dacie wydania na DVD; 2010 Raging Blast 2 feature Plan to Eradicate the Super Saiyans i Episodes of Bardock.
Chyba ci się czasy pomyliły. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Luffy_19 napisał:2010 Raging Blast 2 feature Plan to Eradicate the Super Saiyans i Episodes of Bardock.
Chyba ci się czasy pomyliły. :/
To jest data Wydania OAVki, nic mi się nie pomyliło, bo przecież w 2010 wyszła gra Reging Blast 2
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
To jest data Wydania OAVki, nic mi się nie pomyliło, bo przecież w 2010 wyszła gra Reging Blast 2
Whut?
Przeczytaj to z kilka razy, może załapiesz.
Pojawiła się informacja w magazynie Saikyô Jump, który ukaże się 3 Lutego 2012 roku, zostanie podana informacja o dacie wydania na DVD (...)
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-01-04 15:58:28)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Luffy_19 napisał:To jest data Wydania OAVki, nic mi się nie pomyliło, bo przecież w 2010 wyszła gra Reging Blast 2
Whut?
Przeczytaj to z kilka razy, może załapiesz.
Pojawiła się informacja w magazynie Saikyô Jump, który ukaże się 3 Lutego 2012 roku, zostanie podana informacja o dacie wydania na DVD (...)
A teraz już wiem, napisałem "że się ukazał" a ma się dopiero ukazać
Pojawiła się informacja w magazynie Saikyô Jump, który ukaże się 3 Lutego 2012 roku, zostanie podana informacja o dacie wydania na DVD; 2010 Raging Blast 2 feature Plan to Eradicate the Super Saiyans i Episodes of Bardock.
Nie wiem czy tak byłeś tym faktem podekscytowany, że zapomniałeś ojczystej mowy czy po prostu nigdy jej nie znałeś.
To jest godne opinii Piccolo:
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie wiem czy tak byłeś tym faktem podekscytowany, że zapomniałeś ojczystej mowy czy po prostu nigdy jej nie znałeś.
To jest godne opinii Piccolo:
http://img408.imageshack.us/img408/3815/sdvsdvsdv.th.jpg
Parafrazując...
Nie wiem (przecinek) czy byłeś tak podekscytowany gafą kolegi, że zapomniałeś o interpunkcji języka ojczystego (przecinek) czy po prostu nigdy jej nie znałeś.
Po prostu nigdy jej nie znałem i po prostu tego nie kryję. Po prostu tak już mam, pracuję nad tym, acz najwyraźniej nie wychodzi...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Dziś podano, że w marcowym numerze Saikyo Jump zostanie dodana DVD z 2 OAVkami
Fajnie, to poczekam aż będzie dvdiso. ^^
Poza tematem:
http://www.dragonballforever.it/home.ph … l_af_scans
Znalazłem na sieci dostępnego doujinshi z DBAF.
Jest tam całość która została wydana jak na razie w Japonii, tylko, że po włosku... jeśli by ktoś umiał ten język, to prosił bym o przetłumaczenie.
Czytałem kiedyś jakieś pierwsze dwa/trzy rozdziały i muszę przyznać, że jest to naprawdę dobre.
Polecam.
Jak co to dla nie potrafiących googlować, seria w przyzwoitym języku dostępna na DB4EVER:
http://db4ever.com/viewpage.php?page_id=85
Chyba cała, jak nie dajcie znać, podeślę brakujące rozdziały, bo chyba całość wala mi się jeszcze po dysku xD
Na podanej przez ciebie stronie, DBAF kończy się na stronie 190.
A na tej jest tak jakby 4 tom który pokazuje jak Vefeta, Gochan, Goten i Trunks walczą z Brolym i go łapią.
A kończy się, że Broly walczy z wskrzeszonym Paikuchan + rozdział specjalny opowiadający o śmierci Kame Senina (Boski Mistrz/Genialny Żółw).
Czyli nie ma wszystkiego.
PS: Jakość tego na stronie jest, że tak powiem tragiczna... już lepiej by było użyć tych włoskich skanów i to przerobić.
Ostatnio edytowany przez Luffy_19 (2012-01-06 00:44:02)
Nie pisz tak szybko, bo potem wychodzą "Vefety i "Gochany", razem z "Brolymi" i "Paikuchanami".
Masz tu w lepszej jakości, wygląda na to, że nie ma dalszych po angielsku:
http://manga.animea.net/dragon-ball-dj- … ll-af.html
Jutro, z trzeźwym i rześkim umysłem postaram się coś znaleźć.
Nie żebym był po spożyciu, czy coś, po prostu padam z nóg...
Strony Poprzednia 1 2 3 4