Nie jesteś zalogowany.
Znajdzie się osoba, która przetłumaczy Nisemonogatari bez ortów, bo dotychczasowe napisy są mizerne?
Ostatnio edytowany przez Zen (2012-01-09 18:27:22)
Znajdzie się osoba, która przetłumaczy Nisemonogatari bez ortów, bo dotychczasowe napisy są mizerne?
Chciałem, ale mi zabroniły takie paskudne trolle z modem na czele
Bodzio nie przejmuj się nimi i zajmij się Nisemonogatari, bo przecież Gintama i Votomsy nigdzie nie uciekną.
Bodzio nie przejmuj się nimi i zajmij się Nisemonogatari, bo przecież Gintama i Votomsy nigdzie nie uciekną.
Umrzyj.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Zen napisał:Znajdzie się osoba, która przetłumaczy Nisemonogatari bez ortów, bo dotychczasowe napisy są mizerne?
Chciałem, ale mi zabroniły takie paskudne trolle z modem na czele
Powiedział ktoś, kto nigdy nie trollował Poza tym od kiedy kierujesz się opinią tutejszych trolli? Rób, to anime wymaga dobrych napisów.
Nie dziękuj za poprawienie (nie oglądam Votomsów - może kiedyś)
Post zgłoszony.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Spodziewałem się takiej reakcji , tylko zastanawiałem się kto pierwszy mi to napisze. Wracając do tematu, to nie sądzę, żeby praca nad Nisemonogatari specjalnie zmniejszyła tempo wydawania tamtych dwóch (ciężko bardziej zwolnić).
Zgłoszony za co? Zresztą co mnie to obchodzi, ale już nie spamujmy tutaj. Wszystkie żale odnośnie moją wypowiedź przyjmuję na PW, może nawet przeczytam zanim wywalę.
Zgłoszony za co?
Za herezje. Tak swoją drogą, ciekawe kiedy mi się dostanie za mojego posta.
Alkarin napisał:Zgłoszony za co?
Za herezje. Tak swoją drogą, ciekawe kiedy mi się dostanie za mojego posta.
Taka tam drobna herezja, ale w regulaminie nie ma słowa o karaniu za nią. Poza tym Nisemonogatari jest serią, która zasługuje na najlepsze napisy.
Ostatnio edytowany przez Alkarin (2012-01-09 19:34:39)
Ej, ludki i trolle. A może czas naumieć się angielskiego i oglądać bez łachy?
O, i to jest właściwa odpowiedź
Napisy Bodzia mają coś w sobie, że nie chce się oglądać po angielsku, ale jak będzie taka potrzeba to przełamiemy niechęć i będziemy.
Po angolsku mogę se oglądać Kinnikumana, więc stfu. Z Votomsami to inna bajka...
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-01-09 20:05:57)
To może nauczta sie japońskiego i w oryginale oglądać ?
Gintemę oglądać w języku innym niż bodziowym? Pan raczy żartować.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Gintemę oglądać w języku innym niż bodziowym? Pan raczy żartować.
Jedyny inny język w którym można by było oglądać Gintamę to język elbusiowy. Ten niestety już nie istnieje, wyginął wraz z ostatnim użytkownikiem.
Biedny bodzio. A co tam, raz się żyje, raz umiera. Oprócz Nisemonogatari od bodzia, poproszę Maria+Holic Alive. Dwie pieczenie na jednym ogniu