Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
moze ktos bylby zainteresowany wymiana seriali TV (mile widzane Przyjaciele, Earth FInal Conflikt, Dark Angel, Smallville)w zamian moge zaoferac StarGate sg-1 (calosc), StarGate Atlantis (calosc), BSG (calosc), Lost (calosc), 4400 (calosc), Twin Peaks (calosc), StarTrek (TNG, voyager, enterpris)oraz anime moj spis
chetnie sie wymienie na seriale
ale mam pytanie
czy masz SG sg1 sezon 6,7,8 jesli tak to w jakiej kopii
z tego co wymieniles mam prawie wszystko oprocz wspomnianych sezonow sg1
moge zaproponowac battle star galactica ( ta nowa ) sezon 1 i 10 odcinkow 2 ( wiecej na rzie nie wyszlo )
jeszcze mam sliders sezon 1 drugi sciagam nam z niego 5 ep
jesli cie to nie interesuje czy jest mozliwosc wymiany np za czyste dvd jesli tak to w jakiej proporcji np 1:2
ps a co posiadasz ze star trek moze voyagera ( wlasnie sciagam sezon 1 ale wolno leci )
kontakt gg 8005074
Witam, rownierz z checia powymienialbym sie na seriale wprawdzie cale sezony mam tylko Joeya, Oficera, The Sopranos (1 sezon), Allo Allo (1 i 2 sezon) ale moglbym kupic od kogos za rozsadna cene lub moze ktos znajdzie cos dla siebie w moich anime. Moje GG 7179430
Ja byłbym zainteresowany kupnem za rozsądną cenę "tajemnice Smallville" sezon 3 i 4(najlepiej w HDTV). Fajnie by było gdyby miał je ktoś z Krakowa ale niekoniecznie.
A ja się tak spytam: Co to ma wspólnego z wymianą anime? To już tak ciężko pomyśleć gdy się zakłada temat?
Nie wiem. ale skoro założyli to spytałem. Pewnie i tak niedługo temat poleci
Temat nie poleci, bo przeniosłem go do odpowiedniego działu. A jak na razie nie widze w nim nic złego, nawet jeśli sam nie lubie tych seriali (chociaż jak by ktoś dał namiary na gwiezdą eskadrę, która kiedyś leciała na polsacie czy jakoś tak ).
MaM jedynie 1 sezon 4400 w hdtv i LaTaJąCy CyRk MoNtY pYThOnA sporo anime i sporo filmow azjatyckich jak ktos jest zainteresowany 8799955 lub na pm.
Posiadam 3 sezon w całosci i 4 sezon smollvile 4 sezonu mam 16 odcinków a wymienie się na stargate 8 i 9 sezon klasyczny nie atlantis. a przyjaciel to wszystkie sezony tylko niewiem w jakiej jakosci i sa tylko po angielsku Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie pulus2@o2.pl
Hmm poszukuje Seaquest DSV , najlepiej DVDripy jak ktus ma niech da mi znac na PM.
dziwne ze kopek tu jeszcze się nie pojawił on posiada pełno seriali
filmy o tematyce wojennej
filmy z serii DISCOVERY
Sensacje XX Wieku
seriale :
The X-Files (s1,2,6,9) ///napisy
Wonder Years (całość)
That 70's Show (s1,2,3,4)///napisy
Jaś Fasola (całość)///napisy
Co ludzie powiedzą (całość)///lektor
Czterej Pancerni (całość)
serial Lalka (całość) PL
serial Dom (całość) PL
Skrzydła(odcinki 1-100) ///lektor
Stargate (odcinki 1-10) ///napisy
Kompania braci (całość) lektor
Świat wg. Bundych (s1,2,3//napisy, s1,7-lektor)
Twean Peaks (całość) +film
Family Guy (s1,2,3)///napisy
Allo Allo (s1-7 lektor,s9 ang)
Kawaleria Powietrzna (całość) PL
Masters of Horror 9/13
Kariera Nikodema Dyzmy (całość)
Camera Cafe vol1, vol2
HBO na stojaka 1,2
Anime:
Piłka w grze (odc 1-7) sciagane na bieząco
Captain Tsubasa ROAD 2002 (całość) ///napisy
Captain Tsubasa J (całość)
Filmy CT (całość)
Hungry Wild Striker (całość)
Green Green ///hardsub pl +DVD Character
zaintereesowanych zapraszam na maila. Pozdrówka !!
zizy co byś chciał za X-Files, Jaśia Fasolę i Czterech Panczernych?? a w dobrej jakości masz te seriale?? po ile mb mniej więcej jeden odcinek i w jakim formacie? a captain tsubasa w jakiej jakości i jaki format??
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-02-19 04:41:33)
Turururu opcja edit.
Wykasowano
Ostatnio edytowany przez dazzler (2007-02-03 21:59:43)
~Hatake
.. odpowiadam zawsze przez PW i tam szukaj odpowiedzi..
poszukuje star trek enterprise oraz filmow kinowych z cyklu star trek
moge sie wymienic na anime badz za czyste dvd
Poszukuje Heroes; The 4400; Lost i Pirson Break. Moge wymieńć się za czyste dvd bądz mam SG1 wszystko do 9 sezonu i Atlantis 1 sezon, ewentualnie coś z anime moge dorzucić.
Strony 1