Nie jesteś zalogowany.
zauważyłem że dużo osób nie przełamało się po pierwszym (nie dziwie się)
Powim tak anime świetne poza sadyzmem, psychizmem przy krwawych scenach.
Grafika podobała mi się, główna aktorka też.:) No bardzo aktorka.8-D
Jak myślałem o tym anime to miałem odczucie lekkiego posmaku krwi w ustach[cholera]
Tak więc je skasowalem[hehe][yahoo]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-02-17 16:57:31)
Kopek napisał:to nie jest konyunuacja akcja specjalnego odcinka dzieje się po 10 epizodzie i konczy się przed akcją z 12 epizodu
Może sie pomyliłem ale juz jakis czas temu tą serie oglądałem.
Pamiętam tylko że Nyu wróciła do tego szczęśliwego zajazdu i zegar sie naprawił
kurde przypomnij sobie co to byl za specjal masz racje zegar sie naprawił ale czy ona wróciła to nie jestem pewniem, przypomnij sobie zakonczenie, nie chce za duzo mowic bo sa tutaj jeszcze osoby ktore tego nie widzialy i niechce im psuc zabawy
stary pomysl co to byl za specjal moze naprawde kontynauacja jakas o ktorj nie slyszalem a ktora musz miec jaesli to jest prawda!!!!
Ostatnio edytowany przez Kopek (2006-02-17 17:26:38)
W elfenie tylko 1 odcinek jest fajny dalej to seria niepotrzebnej przemocy nic niewnoszacej ( zwlaszcza na zwierzetach :p ) a walka finalowa to myslalem ze se harakiri strzele ze musialem tyle odcinkow obejrzec dla takiej koncowki...
Nie prawda Nyu nie wróciła.
Zegar się naprawił w ostatnim epku.
A secjal dzieje się po 10 epizodzie i konczy się przed akcją z 12 epizodu i jest tylko 1 specjal.
To znaczy nie wiadomo czy wróciła
ktoś wrócił ale kto?
myśle że wróciła
pamiętacie zapewne kontury postaci na której widok szczeka Wanta myslę że to Lucy zeby sie dowiedzieć trzeba przeczytać mangę
pozdro dla forumowiczów
Jestem cały zapłakany własnie skonczyłem ogladać trzynasty otcinek Elfen Lied ,nie wyrobie mam noc z głowy a jak pomysle o tej melodji to nie moge tlenu złpać ,dostałem takiego kopa w mózg że nie wyrobie[cholera] ,i co ja spoczne ale mam nadzieje że to ona wruciła ,ide chyba mysleć ,[papatki](czemu? czemu? czemu to tak działa na mnie a jak ktos powie że Elfen Lied jest chore to niech zobaczy ta serje do końca ja bde bronił tego tytułu)[osilek]
Jestem cały zapłakany własnie skonczyłem ogladać trzynasty otcinek Elfen Lied ,nie wyrobie mam noc z głowy a jak pomysle o tej melodji to nie moge tlenu złpać ,dostałem takiego kopa w mózg że nie wyrobie[cholera] ,i co ja spoczne ale mam nadzieje że to ona wruciła ,ide chyba mysleć ,[papatki](czemu? czemu? czemu to tak działa na mnie a jak ktos powie że Elfen Lied jest chore to niech zobaczy ta serje do końca ja bde bronił tego tytułu)[osilek]
ej a ta manga jest dostepna w polsce (oczywiście przełozona na polski)
kurde zły guzik bo ręce sie telepia
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-02-19 16:02:50)