Nie jesteś zalogowany.
Git, tylko jeśli za każdym razem tyle szumu trzeba będzie robić, żeby dostać jeden ep, to będzie lipa
Co do patcha, jaja będą, jeśli potkniesz się o własnego trolla
Bez przesady - zamiar jest, by te gotowe epki wrzucać po jednym co tydzień. Może się uda
A moje trollerskie doświadczenie pozwoli mi, mam nadzieję, uniknąć wpadki
91 ep Gintamy do pobrania.
Szalejesz, bodzio. Nasze trollowanie przynosi skutki. ;] Btw, masz zamiar zrobić odcinki 36-50? Bo stoi taka luka do obejrzenia tylko z shitsubami z ansi.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Szalejesz, bodzio. Nasze trollowanie przynosi skutki. ;] Btw, masz zamiar zrobić odcinki 36-50? Bo stoi taka luka do obejrzenia tylko z shitsubami z ansi.
Wszystko jest, tylko wydać.
Znaczy będzie.
Sado napisał:Szalejesz, bodzio. Nasze trollowanie przynosi skutki. ;] Btw, masz zamiar zrobić odcinki 36-50? Bo stoi taka luka do obejrzenia tylko z shitsubami z ansi.
Wszystko jest, tylko wydać.
Znaczy będzie.
Łał, czyli nie trollowałeś z tym skrinem? ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Łał, czyli nie trollowałeś z tym skrinem? ;]
Ci... bo wyjdzie, że dałeś się strollować
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niespełna dwa tygodnie i kolejny odcinek. Normalnie Cię nie poznaję. xD
Sado napisał:Łał, czyli nie trollowałeś z tym skrinem? ;]
Ci... bo wyjdzie, że dałeś się strollować
Cii... udając strollowanego, trolluję innych. Wczuj się w grę.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-01-17 18:13:12)
Znaczy jak jutro wydam 36 to ktoś tu zejdzie na zawał?
Znaczy jak jutro wydam 36 to ktoś tu zejdzie na zawał?
Prawdopodobnie.
Bodzio, nie poznaję Cię. Gdzie przecinki?
bodzio napisał:Znaczy jak jutro wydam 36 to ktoś tu zejdzie na zawał?
Prawdopodobnie.
Bodzio, nie poznaję Cię. Gdzie przecinki?
Widzisz, bo to nie ja pisałem.
Widzisz, bo to nie ja pisałem.
Kuzyni są wśród nas
Szkoda, że zamiast trzech epków Votomsów i góra jednego Gintamy jest tylko jeden epek Votomsa i aż trzy Gintamy… :[
Brawo, czekamy na więcej. Głównie na lukę we wcześniejszych numerkach, bo można by płytę w końcu wypalić
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Brawo, czekamy na więcej. Głównie na lukę we wcześniejszych numerkach, bo można by płytę w końcu wypalić
Znaczy... ile epków do pełnej płytki brakuje? To postaram się jakoś to powrzucać. Te z przedziału 1-50.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-01-17 20:23:41)
1-25 zajmują jedną płytkę, jest już zgrana. Wydane 26-35 ważą 1,4GB. Czyli tak, 36-50 trzeba wydać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
1-25 zajmują jedną płytkę, jest już zgrana. Wydane 26-35 ważą 1,4GB. Czyli tak, 36-50 trzeba wydać
Będę próbować to wrzucać po troszę, więc cierpliwości
Quithe napisał:1-25 zajmują jedną płytkę, jest już zgrana. Wydane 26-35 ważą 1,4GB. Czyli tak, 36-50 trzeba wydać
Będę próbować to wrzucać po troszę, więc cierpliwości
Satysfakcjonuje mnie ta wypowiedź, milordzie.