Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie - tu są te same napisy co na ansi tylko, że hardsub ?
Nie.
Poza tym
ansi, tylko że
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-01-17 20:46:51)
+
napisy, co
Porównanie "paranienormalne", jak na moje oko.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Chcesz się odzywać w tym temacie, to przygotuj zawczasu pakiet przecinków
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Czemu ? Przecież, bodzio widzę wpisanego jako tłumacza, na ansi (w subach dodanych przez lb333 lub dulu) ?
Moje oczy...
To, że na ansi jest kilka moich subów do Gintamy ma się nijak do 201 odcinków Gintamy. Więc jeśli zadajesz pytanie, czy są to te same napisy - zgodnie odpowiadam, że nie. Na ansi było wielu tłumaczy. A poza tym wszystkie napisy były poprawiane - na ansi są bez poprawek i tak zostanie. Jest to praktycznie jedyny powód, dla którego jestem męczony o wydawanie tej serii.
Hunter... źle go poprawiłeś. Bez pierwszego przecinka.
Proponuję założyć temat "bodzio uczy przecinków". Myślę, że cieszyłby się sporą popularnością.
Jakby się tak czepiał, to chyba powinno być :
Chcesz się odzywać, w tym temacie, to przygotuj zawczasu pakiet przecinków
W takim razie się nie odzywam - zresztą już odpowiedź, od bodzia, dostałem.
Proszę, nie baw się w poprawianie innych. Niektórzy tego robić po prostu nie mogą.
+
napisy, co
Porównanie "paranienormalne", jak na moje oko.
A z paralelnymi to nie jest tak, że bardziej to zależy od samego autora i tego, w jaki sposób chciał to ująć?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
A z paralelnymi to nie jest tak, że bardziej to zależy od samego autora i tego, w jaki sposób chciał to ująć?
W dużej mierze.
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629799
Widzę jednak, że wrzucanie Gintamy nic a nic nie cieszy się jakimkolwiek zainteresowaniem. W przeciwieństwie do Votomsa, który ma 4 seedy i aż 32 pobrania przy 15 epku... Gintamy nie ma nawet komu seedować. Cóż, ja się tak nie bawię. Poczekacie sobie na paczkę epków.
Ep 91 wyseedowałem na 1,41GB. Ale fakt, paczka chyba będzie lepszym pomysłem.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
No, z tydzień już minął. Chyba pora na kolejny odcinek.
Mogę wspomóc przy dystrybucji.
Ty żyjesz!
Prezent na święta? xD
Prezent na święta? xD
Nie, raczej zobaczyłem, że leżało na dysku, więc wrzucam