Nie jesteś zalogowany.
Niestety, żadnych seedów.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Właśnie mam go dodanego, licząc, że ktoś jednak seeduje.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wydawało mi się, że gdzieś na forum widziałem linka do Sajlorek nadawanych na TV4. Poratuje ktoś?
Ma ktoś informacje na temat premiery dalszych odcinków Mardock Scramble i Towa no Quon?
PS. Dzięki wielkie. Ciekawe kiedy będzie można już pobierać 5 i 6 z ang. napisami?
Ostatnio edytowany przez fanthomas (2012-01-19 12:23:14)
Towa no Quon (daty wydań na BD):
1st Movie: 26.08.2011
2nd Movie: 22.09.2011
3rd Movie: 26.10.2011
4th Movie: 25.11.2011
5th Movie: 22.12.2011
6th Movie: 27.01.2012
Co do Mardock Scramble to nie wiem kiedy wydadzą 2. film. Zaś premiery 3. jeszcze nie było.
Poszukuję serii Slayer Next oraz Try w wersji R2JRAW.
Niestety wszystkie torrenty są już nieaktywne, a oprócz nich odcinki znajdowały się tylko na serwerach megaupload.
Dołączam się do pytania Folko o Slayersów + szukam se1 Slayersów ts. grupy
sezon pierwszy możesz ściągnąć z http://www.nakido.com/search?q=r2jraw++wm9_mp3++slayers
Niestety idzie jak krew z nosa (oczekiwanie na pobranie pliku) plus brakuje odcinka 7
Poszukuje Afrosamurai 05 pasujacy do subow Anime Garden ogladalem na AXN Sci Fi ale nie nagral mi sie ostatni odcine przez brak sygnalu .
Przy subach masz zestaw grup, do których pasują. A przy DVDripie powinny pasować do każdego wydania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ma ktoś informacje na temat premiery dalszych odcinków Mardock Scramble i Towa no Quon?
PS. Dzięki wielkie. Ciekawe kiedy będzie można już pobierać 5 i 6 z ang. napisami?
Dalsze, ciągle nie wiadomo kiedy zostaną wydane. Część druga filmu była w tamtym roku w kinach, natomiast 3 część filmu niby w tym roku będzie w kinach. Natomiast można czekać na to do marca :
http://www.amazon.com/Mardock-Scramble- … 366&sr=1-1
Wersja do tej pory dostępna, trwała 69 min - a tu jest dłuższa .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-01-24 20:53:21)
http://www.amazon.com/Mardock-Scramble- … 366&sr=1-1
Wersja do tej pory dostępna, trwała 69 min - a tu jest dłuższa .
Ciekawe, co tam dodali. Może jakieś sceny erotyczne? xD
Więcej scenek, jak ojciec gwałci córkę, Xell?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Więcej scenek, jak ojciec gwałci córkę, Xell?
A skąd mam wiedzieć? W Mezzo Forte było podobnie. Poza tym, jak te 125 minut dotyczy samego anime, to naprawdę ciekawi mnie, co dowalili, że to trwa aż drugie tyle.
arystar napisał:Więcej scenek, jak ojciec gwałci córkę, Xell?
A skąd mam wiedzieć? W Mezzo Forte było podobnie. Poza tym, jak te 125 minut dotyczy samego anime, to naprawdę ciekawi mnie, co dowalili, że to trwa aż drugie tyle.
Tam ojciec gwałcił córkę? Niech go strzeli! Xel, co ty oglądasz...