Nie jesteś zalogowany.
Eroge! H mo Game mo Kaihatsu Zanmai
Tytuł polski: Eroge! Oddanie się rozwijaniu erotyki i gier!
Źródło: DVDISO
Video: 10bit x264 (848x480)
Audio: AC3 192kbps (nie przekodowywane)
Kategoria wiekowa: Dla widzów dorosłych!
Opis: Mochizuki Tomoya zostaje przyjęty do pracy w studiu tworzącym gry erotyczne. Poza nim są w nim same kobiety (w dodatku same dziewice) w tym Himeno Kisara, dziewczyna, na której oko zawiesił sobie Tomoya. Sama Kisara jest dziewczyną, która za wszelką cenę chce, by grafiki w jej grze wyglądały jak najlepiej. W tym właśnie celu postanawia, że Tomoya będzie służył jej za model do wszystkich scen erotycznych. Na tym jednak nie zakończą się erotyczne przygody Tomoyi, gdyż każda z dziewczyn będzie chciała spróbować z nim tego i owego...
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-08-13 16:43:41)
Tylko z ciekawości zapytam czy pracujecie nad kolejnymi epizodami ?
Bo przyznam że fajne i już od jakiegoś czasu jest 2 część ...
Tak, Natoe wrócił na chwilę do Polski. Mówił, że zrobi to i Swing Out Sisters, ale w jakiej kolejności, tego nie wiem.
Drugi, ostatni odcinek, jakimś cudem wydany. Niech się Natoe wypowie, czemu to zajęło tak długo. Torrent w pierwszym poście.
Merry_Nightmare czy raczej Xellosowi już znudził się fansubbing, chyba pogrążył się w rozpaczy po tym jak go z karaoke olałem.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ciężko mi powiedzieć, może zajrzy, tak czy siak, pomęczyć go przez komunikator nie mam już jak, sam możesz spróbować szczęścia.
Kainote link
Umu umu
Merry_Nightmare czy raczej Xellosowi już znudził się fansubbing, chyba pogrążył się w rozpaczy po tym jak go z karaoke olałem.
Fansubowanie olałem ciepłym moczem, to się zgadza, ale bynajmniej nie z powodu tego, że mi nie chciałeś zrobić karaoke. Co do Eroge!, subków nie mam na swoim kompie, a płytki nie chce mi się szukać, więc pomęczcie tłumacza tego animca, czyli Natoe. DVD do 3 ova mam, do 4 nie. Na pytanie, czy zostanie to zsubowane także odsyłam do Natoe.
Fansubowanie olałem ciepłym moczem, to się zgadza, ale bynajmniej nie z powodu tego, że mi nie chciałeś zrobić karaoke.
Dobrze wiedzieć, że nie z mojego powodu. Poza tym trudno mi uwierzyć, że taki zapaleniec, jak ty przestał się wykazywać w tym temacie.
A co do samego karaoke, to mam już nowy "zbyt" na nie, tyle że teraz to dla mnie przyjemność, nie męka.
Kainote link
Umu umu