Nie jesteś zalogowany.
Witam, z kim mogę rozmawiać aby móc udostępnić napisy pod tytułem "Urusei Yatsura" do uploadu. ?
Witam, z kim mogę rozmawiać aby móc udostępnić napisy pod tytułem "Urusei Yatsura" do uploadu. ?
Ze slymscem. Pisał kilka postów wcześniej.
Czy dobrze wnioskuję po ostatnich newsach na KA, że jedynie w grupie zostały dwie osoby slymsc i Sagiri?:P
Czy dobrze wnioskuję po ostatnich newsach na KA, że jedynie w grupie zostały dwie osoby slymsc i Sagiri?:P
Źle wnioskujesz.
Aaron napisał:Czy dobrze wnioskuję po ostatnich newsach na KA, że jedynie w grupie zostały dwie osoby slymsc i Sagiri?:P
Źle wnioskujesz.
No nie wiem, nie widzę bodzio żebyś coś ostatnio tłumaczył
Wymieniona dwójka to główne siły napędowe. Reszta jedzie na resztkach paliwa i najwyraźniej nie ma po drodze żadnej stacji (albo paliwo za drogie)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
bodzio napisał:Aaron napisał:Czy dobrze wnioskuję po ostatnich newsach na KA, że jedynie w grupie zostały dwie osoby slymsc i Sagiri?:P
Źle wnioskujesz.
No nie wiem, nie widzę bodzio żebyś coś ostatnio tłumaczył
![]()
To mnie już korekty robić nie wolno?
Ale fakt, Working suszy się na wieszaku
Raczej mają coś innego do roboty. A tak na serio, to brakuje trochę weny przy dwóch kierunkach i dwóch pracach, jak i czasu.
Ahoj, piratki i piraci! Papuga na moim ramieniu skrzeczy, że dawno nie było jakiegoś Urusei, więc macie coś na żer.
Będzie o gangach (ale nie o gangbangach, jak to liczą niektórzy ^_^), broni, wkurzonej Oyuki i o kolejnej miłostce Tena.
Zapraszam do pobierania odcinków: 112, 113 oraz 114.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Zapraszam do pobierania odcinków: 112, 113 oraz 114.
Diabeł, wrzuca trzy odcinki naraz.
slymsc, czytasz wiadomości przez użytkowników. ?
Wyślij mu PW. To może zadziałać.
Wyślij mu PW. To może zadziałać.
Nie pisałbym tutaj, jeśli by odpisywał.
A to dziad.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
pawello86 napisał:Wyślij mu PW. To może zadziałać.
Nie pisałbym tutaj, jeśli by odpisywał.
Możesz zawsze napisać na stronie grupy.
Ja to bym wszystkich od anime-online walił po łbie, ale to jego suby
Dobra nie róbcie tu spędowiska trollowego, bo trolle majtole to tylko w "Sprzedawcach" ujdą.
Do odzewu odnośnie "Urusei Yatsura" - nie odzywam się, bo wahanie me wielkie. Widziałem już upload z moich napisów spierdolony tak, że poczułem to jak gwałt dokonany na tej klasycznej serii. Jeżeli miałoby się to powtórzyć, to łapy precz! Nie dzielę się jedzeniem! Nie po to siedzę nad tym od trzech lat. Nie pozwolę, by mi ktokolwiek przystawiał się do Lum, Ran, Benten, Oyuki, Shinobu, Sakury, Ryuunosuke, Kurama, Ryoko, pani przedszkolanki... Oj, chyba zaczynam gadać jak Ataru.
Dodatkowo nie wiem, czy nie będę powracał do pierwszych odcinków, żeby nie poprawić type itd., a to może sporo zmienić w układzie napisów.
Żeby nie robić offtopa: na sieć trafiły napisy do drugiego odcinka Area no Kishi.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Widziałem już upload z moich napisów spierdolony tak, że poczułem to jak gwałt dokonany na tej klasycznej serii.
Proszę mnie nie porównywać do innych serwisów.
Ostatnio edytowany przez Marthless (2012-01-22 21:12:45)
Łap pakiet przecinków - (jedna taka emotka równa się dziesięciu przecinkom).
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
slymsc napisał:Widziałem już upload z moich napisów spierdolony tak, że poczułem to jak gwałt dokonany na tej klasycznej serii.
Proszę mnie nie porównywać do innych serwisów.
To pokaż mu próbkę i po problemie.
.
Ostatnio edytowany przez Marthless (2012-01-26 11:15:20)