Nie jesteś zalogowany.
Młody chłopak o imieniu Sho przez przypadek staje się posiadaczem dziwnego pasożytniczego organizmu, który wchodzi z nim w kontakt. Dzięki niemu Sho może przywdziewać organiczny pancerz dający mu nadludzkie możliwości. Jednostka Guyver, bo tak jest nazywany ów organizm, jest poszukiwana przez korporację Chronos, której szeregi zasilają dziwne potwory - Zoanoidy. Młody chłopak musi walczyć, aby nie oddać w niepowołane ręce tej niebezpieczniej broni biologicznej.
To leciwe już, ale z pewnością warte uwagi, anime wydaliśmy w najbardziej nikczemnej, trollerskiej, parszywej i haniebnej (jak to określił jeden członek naszej grupy) formie, czyli patcha.
Mała instrukcja; patch pasuje do wersji dostępnej np. na BakaBT. Ściągamy go i rozpakowujemy w folderze, w którym mamy owe angielskie wydanie tego anime, następnie klikamy dwa razy LPM na plik o nazwie "Guyver_full_patch"" i cierpliwie czekamy, w zależności od mocy obliczeniowej komputera proces ten może trwać parę minut, tym sposobem powinniśmy mieć 12 odcinków Guyvera z nazwą naszej grupy w nazwie. Możemy wtedy usunąć angielską wersję i pliki patcha, które wcześniej rozpakowaliśmy. I niech mi nikt nie próbuje pisać na PW, że nie wie, jak ma to zrobić.
Dane techniczne widnieją na podanym wyżej odnośniku do BakaBT, gdyby to kogoś interesowało.
PS. Wrzuciłem plik jeszcze na MediaFire, bo MegaUpload ma ostatnio jakieś swoje "humory".
Prawdopodobnie MediaFire zaczęło usuwać pliki...
Jak na ironię z mojego konta usunięto patch do Guyvera, który teoretycznie nie łamał żadnych praw autorskich, no ale mniejsza z tym.
W każdy razie czy ktoś posiada jeszcze ów patch? Pliczek nie zajmuje dużo, więc myślę, że upload dla osoby, która wciąż go posiada, nie byłby dużym problemem.
Patcha nie mam, ale mam "Guyvera" po uzyciu waszego patcha.
Patcha nie mam, ale mam "Guyvera" po uzyciu waszego patcha.
Hmm, w takim razie pytanie, ile całość zajmuje i czy mógłbyś ewentualnie kiedyś gdzieś wrzucić?
Całość zajmuje 2,01 GB, ale w najbliższym czasie nie będę miał możliwości uploadu. Mogę spróbować wymuxowac skrypty i czcionki.
EDIT. Gdybym wiedział, że ten 4shared wymaga rejestracji to bym na coś innego wrzucił a tak jakieś trefne konto założyłem. Dobrze, że nie wymaga potwierdzenia maila
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-01-22 15:57:57)
Spox, mam konto na 4Shared, wiem, że serwis lipny.
W każdym razie Bóg zapłać.
Ja mam z kolei pytanie nie związane z tematem. Czy możecie mi zdradzić jakim programem produkujecie te patche do animców . Pytam z ciekawości ?
Prawdopodobnie xdelta3.
Dzięki
Prawdopodobnie xdelta3.
Tak.
Jeszcze mam pytanko , czy posiadacie może namiary na poradnik jak ,,to'' obsługiwać. Będę wdzięczny za namiary
Internet ACTA odcięło? Na f.pl masz wsio opisane.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Znów podziękował ^^
=> http://fansubs.pl/wiki/programy:jojodiff
Inny program, teoretycznie jeden pies. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!