Nie jesteś zalogowany.
A ja zadam tylko pytanie, czy w obecnym sezonie, poza "Nisemonogatari", i ZNT F. Jest coś do oglądania?
-Daily Lives of High School Boys
-Ano Natsu de Matteru (choć to totalna zrzynka z Onegai Teacher)
-Another
thermae romae
Najlepsze animu (i jedyne oglądalne? ) tego sezonu.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Another to póki co takie stanowcze 'być może'. Klimat pomiędzy Twin Peaks i drugim Silen Hillem, ale w 2 ep miejscami pojawiały się nieprzyjemne dłużyzny. W moim przypadku wszystko rozstrzygnie ep 3.
Termy rzymskie wyszły świetnie, a do Shafta właśnie w tej chwili układam modły dziękczynne za trzeci ep Nisemonogatari.
Jakoś nie mam ochoty na oglądanie animu ostatnio, ale zrobiłem sobie jakąś tam listę do obejrzenia. Pytanko: opłaca się chociaż spojrzeć na Brave10? Przeleciałem pierwszy odcinek i mi wyglądało na takie trochę bardziej krwawe naruto i nic więcej. A te termy muszę obczaić.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-01-22 00:32:20)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jakoś nie mam ochoty na oglądanie animu ostatnio, ale zrobiłem sobie jakąś tam listę do obejrzenia. Pytanko: opłaca się chociaż spojrzeć na Brave10? Przeleciałem pierwszy odcinek i mi wyglądało na takie trochę bardziej krwawe naruto i nic więcej. A te termy muszę obczaić.
Więc tak:
Gdyby nie pewien schemat, który napisałem poniżej to da się oglądać.
takie trochę bardziej krwawe naruto
Naturo dla ~trzy lata starszych chłopców + kupa sztampy i schematu. Spasowałem po pierwszym, ale tam nawet walki były nijakie, animacja nie powalała.
Ja z nowości najbardziej polecam Daily Lives of High School Boys, trochę jak połączenie Nichijou i Gintamy, cholernie zabawne to jest
Niezłe jest też Thermae Romae i Inu x Boku SS, a także Another i Recorder to Randoseru zapowiadają się nie tak źle. Reszta ma u mnie status dropped po pięciu minutach.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Czyli Brave do kosza.
Ja z nowości najbardziej polecam Daily Lives of High School Boys, trochę jak połączenie Nichijou i Gintamy, cholernie zabawne to jest
Niezłe jest też Thermae Romae i Inu x Boku SS, a także Another i Recorder to Randoseru zapowiadają się nie tak źle. Reszta ma u mnie status dropped po pięciu minutach.
Recordera nawet nie chciało mi się ruszać. Właśnie mam wątpliwości co do tego Inu x Boku. Wygląda jak gówno, ale kiedyś zerknąłem na mangę i nie wydawała się aż taka zła. Mówisz, że można wytrzymać? Jeszcze tego nowego shafta i kopię OT muszę obczaić.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
thermae romae
Najlepsze animu (i jedyne oglądalne? ) tego sezonu.
Zgadnij, kto będzie robił suby, bo animu wymiata
Poyopoyo też jest git
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
qwig napisał:thermae romae
Najlepsze animu (i jedyne oglądalne? :P) tego sezonu.
Zgadnij, kto będzie robił suby, bo animu wymiata :P
Poyopoyo też jest git :-D
E, to ja nie robię :P /przetłumaczyła 3/4 pierwszego odcinka
LUCJUSZU :O
Zdecydowanie najlepsze w tym sezonie, oglądalne od bidy dla mnie Area no Kishi (wypadek samochodowy mnie rozwalił prawdę mówiąc), Inu x Boku może, chociaż przewijałam, Another pierwszy ep mnie przynudzał, ale będę oglądać bo robię QC Solvemu :P
No i kontynuacje, mnie samą zaskoczyło, że nadal dobrze się bawię przy Zero no Tsukaima, a Milky Holmes to bardzo debilny humor który mi akurat odpowiada. :D
To nie rób, Kaszka My wydamy wszystkie suby na raz + mkv
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To nie rób, Kaszka My wydamy wszystkie suby naraz + mkv
Czekamy. ;]
E, to ja nie robię /przetłumaczyła 3/4 pierwszego odcinka
LUCJUSZU :O
Blisko, bo nie Lucjusz, tylko Lucjan
Ho, to nie tylko ja oglądam Termy rzymskie. Szkoda tylko, że to takie krótkie...
do Shafta właśnie w tej chwili układam modły dziękczynne za trzeci ep Nisemonogatari.
Właśnie. 3 ep jak najbardziej rzucił pozytywne światło na serię. Będę oglądać kolejne.
Qashqai napisał:E, to ja nie robię /przetłumaczyła 3/4 pierwszego odcinka
LUCJUSZU :OBlisko, bo nie Lucjusz, tylko Lucjan
Serio? Lucjusz fajniej brzmi... Ale to problematyczne. Jak jest ten jego kumpel Marcus, to jest Marek i nie ma alternatyw
W ogóle w takim razie czemu ten Lucius jest Lucjuszem? :c
Nie mówiąc o Lucjuszu Malfoyu. ogólnie wg. wiki gdyby to miałoby być Lucjan, to byłoby "Lucianus", nie "Lucius", ale skoro tak mówisz...
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-01-22 14:37:36)
Serio? Lucjusz fajniej brzmi... Ale to problematyczne. Jak jest ten jego kumpel Marcus, to jest Marek i nie ma alternatyw
W ogóle w takim razie czemu ten Lucius jest Lucjuszem? :c
Nie mówiąc o Lucjuszu Malfoyu. ogólnie wg. wiki gdyby to miałoby być Lucjan, to byłoby "Lucianus", nie "Lucius", ale skoro tak mówisz...
Ale ja o swoim
W tym trzecim epku Nisemonogatari, nawiązanie do Akiry kozackie
W tym trzecim epku Nisemonogatari, nawiązanie do Akiry kozackie
Fajnie im to wyszło. Mam nadzieję, że zrobią nawiązania do kolejnych klasyków.