Nie jesteś zalogowany.
szukałeś na manga fox
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2010-11-25 13:20:02)
dzięki z info dawno tam nie zaglądałem jest tam rozdział 4 i link innych.
ale jednak coś mi nie chce wyświetlić tych chapterów na stronie: http://www.imanhua.com/comic/1582/
dlatego prosiłbym kogoś o upload rozdziałow od 5 do 8 na mf
Ostatnio edytowany przez KamilXardass (2010-11-25 14:40:30)
Witam. Poszukuję Golden Boy vol 8-10. Szukam już sporo czasu i wszystko co znajduję kończy się na końcówce 7.. wiec nawet nie wiem czy dobiłem do końca:> Był bym wdzięczny za jakieś namiary;]
Golden Boy ma 10 tomów z czego przetłumaczonych jest do 11 chaptera 7 tomu na angielski. Ostatni chapter wyszedł prawie 3 tyg temu więc widać, że manga jest tłumaczona w dużych odstępach czasowych między chapterami. Dlatego jak chcesz przeczytać do końca to musisz jeszcze sporo poczekać, albo nauczyć się czytać "krzaki" [czyt. po japońsku]
A na przyszłość to istnieje taka strona Manga-Updates
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2011-01-18 13:02:51)
No tak w moich poszukiwaniach wiele razy trafiłem na tą stronę. Ale bardziej szukałem kolejnych rozdziałów. W końcu manga jest dość stara i nie brałem pod uwagę, że nie jest jeszcze do końca przetłumaczona tym bardziej, że również gdzie nie gdzie ludzie o całości się wypowiadali:> Coś zwolnili ostatnio z tłumaczeniem... coś czuję że prędzej Japońskiego się nauczę niż oni to skończą:P
Dzięki za info;]
Hej
Poszukuję niektórych rozdziałów mangi D.Gray-Man w naszym ojczystym języku. Brakujące rozdziały: 119-130 oraz 165. Wujek mi nie pomógł :<
Z góry dzięki
@dulu
Dzięki ^^
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2011-02-09 21:38:04)
Szukam jakiejś fajnej, przyzwoicie narysowanej komedii, z fajnymi bohaterami. Oczywiście PL. Najlepiej gdyby była już w całości opracowana. Nie musi być pierwszej świeżości ale też nie jakiś stary klamot.
@haitani
Polecam w takim razie Beelzebuba. Taki shounen z ogromną ilością przezabawnych gagów. Jest obecnie gdzieś ponad 100 chapterów i nadal wychodzą. Bohaterowie też są świetni.
Właśnie oglądam animca na bieżąco. Fajny. Jeszcze jakieś inne propozycje??
Witam wszystkich.
Poszukuje mangi Dear Boys Act II vol. 06-30. Pierwsze 5 znalazłem. Oczywiście chodzi mi o wersję angielską, rawy mam. Będę wdzięczny za pomoc :-).
@up
Dzięki za próbę pomocy, ale zaznaczyłem, że chodzi mi o vol. 06-30, czyli chaptery >25.
@up
Dzięki za próbę pomocy, ale zaznaczyłem, że chodzi mi o vol. 06-30, czyli chaptery >25.
To chyba prosisz o niemożliwe, bo z tego, co się orientuję, ta manga jest przetłumaczona tylko do 24 rozdziału.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2011-06-13 08:34:57)
Skąd mogę ściągnąć, powtarzam ściągnąć a nie przeczytać online najnowsze części Beelzebuba po polskiemu??
Akuma no Scans tłumaczy Beela, posiadają od 106 do 111.
Sukam angielskich skanów mangi Moonlight Mile jeśli oczywiściew coś takiego jest sequelem 2 serii...
Gdzie znajdę GE - Good Ending po angielsku do ściągnięcia na dysk?? Żadne online readery.
Gdzie znajdę GE - Good Ending po angielsku do ściągnięcia na dysk?? Żadne online readery.
wjedź online readery, zobacz kto wydaje tą mangę, wjedź na ich stronę i ściągnij od nich (rada na przyszłość).
**
tu masz torrent 1-108 > http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&ti … howfiles=1
a tu dll > http://imangascans.org/?s=GE+-+GOOD+END … mit=Search
Ostatnio edytowany przez skubii (2012-01-25 14:38:10)
Ten DDL to megaupload jest :E