Nie jesteś zalogowany.
Szukam serii Mikan Enikki od grupy [Fuko_Ibuki]. Brakuje mi odcinków 2-8 i 12-13 na jakimś ftp lub DDL-u. Torrenty są martwe.
Ostatnio edytowany przez pawello86 (2012-01-25 01:53:29)
Szukam serii Mikan Enikki od grupy [Fuko_Ibuki]. Brakuje mi odcinków 2-8 i 12-13 na jakimś ftp lub DDL-u. Torrenty są martwe.
Jak nie zaponę, to gdzieś je wgram, w razie czego jeszcze się upomnij. A gdzie ci będzie wygodniej? bo teraz to niestety dość trudny wybór... No, chyba że przez torrent ci pasuje, to mogę spróbować znowu trochę poseedować, akurat ostatnio przestałem na rzecz niektórych polskich hardków...
Tam ojciec gwałcił córkę? Niech go strzeli! Xel, co ty oglądasz...
A tu cię mam, dulu. Nie oglądałem tego. xD
pawello86 napisał:Szukam serii Mikan Enikki od grupy [Fuko_Ibuki]. Brakuje mi odcinków 2-8 i 12-13 na jakimś ftp lub DDL-u. Torrenty są martwe.
Jak nie zaponę, to gdzieś je wgram, w razie czego jeszcze się upomnij. A gdzie ci będzie wygodniej? bo teraz to niestety dość trudny wybór... No, chyba że przez torrent ci pasuje, to mogę spróbować znowu trochę poseedować, akurat ostatnio przestałem na rzecz niektórych polskich hardków...
Może na mediafire. Póki co jeszcze działa. Można tam bez zakładania konta wrzucać pliki do 200MB, a odcinki Mikana zajmują ok. 180 MB.
Testowałem dzisiaj kilka serwisów i jak na razie, na RS download, jak i upload mam najlepszy, bo pliki wgrywały się praktycznie z pełną prędkością. Na wupload (całkiem niezłe) mam pierwsze 8 odcinków.
Na mediafire będą dopiero za jakąś godzinę/dwie, bo upload jest słaby (niecałe 200KB/s).
Edit: linków do MF raczej dzisiaj nie będzie...
Ostatnio edytowany przez spychacz (2012-01-25 22:05:44)
Dziękuję.
Poszukuję:
[ANISAB-BD] Utawarerumono (1920x1088 x264 AAC 2ch}
[Anime Supreme] RahXephon 1080p
[Anime Supreme] Ouran High School Host 1080p
Poszukuję kinówek Higashi no Eden, obojętnie od jakiej grupy. MF/RS/cokolwiek żyjącego i działającego. Będę baaaaardzo wdzęczna
Ostatnio edytowany przez Silla (2012-02-06 15:39:18)
Poszukuję kinówek Higashi no Eden, obojętnie od jakiej grupy. MF/RS/cokolwiek żyjącego i działającego. Będę baaaaardzo wdzęczna
Poszukuje: "Higurashi no Naku Koro ni Kira" ep. 4 z napisami eng lub pl
Torrent - Jak torrent z seedami nie pasi, to jest jeszcze ddl na ich ircu.
Niestety, przez ostatnie poczynania rządu USA straciłem dotychczasowe źródło epków DBZ. W związku z tym zwracam się do was z zapytaniem czy nie macie przypadkiem jakiegoś niewyschniętego jeszcze źródła, z którego mógłbym ściągnąć odcinki owej serii?
Masz na myśli wersje od DMHY?
Jeśli tak to proszę:
http://dbnao.net/forum/viewtopic.php?t= … ab1c8d8d67
Wszystko na RS.
Poszukuję "Tenshi no tamago" (znane też jako "Angel's Egg"), ale interesuje mnie tylko hardek od Kami Squad
O ile zdobyć jakikolwiek inny jest raczej łatwo, to tego od KS, z wiadomych przyczyn, teraz raczej nie można znaleźć (albo tylko ja jakoś nie mogę znaleźć). Póki wszystko u nich było w porządku, to zawsze takie dziwne tytuły ściągałem właśnie od nich, gdyż uważam, że tak po prostu najlepiej im to wychodziło Więc czy posiada może to ktoś? Albo wie skąd można ściągnąć takowe cudeńko?
Panie, to animu ma ledwo parę linii tekstu na krzyż. Każdą wersję można podciągnąć pod raw, a ty tak usilnie pragniesz fansuba Kami Squadu?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A skąd mogłem wiedzieć, że tam tak mało tekstu?
Ale skoro tak, to sprawa załatwiona, dzięki za oświecenie