Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Tak, spostrzegawczy ludzie już mi o tym na ircu napisali. Numer odcinka poprawiony. 14 będzie kiedyś tam, bo to powtórka treści epków 1-13.
Temat normalnie zarósł takim kurzem, że sprężarka była potrzebna, by się go pozbyć. Tak więc do sedna.
Odcinek 17:
megaupload
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-02-15 18:32:52)
aaaaaaaaaaaaaa!
dzięki
Mam pytanie, skąd można pobrać resztę twoich relków 12K?
Torrenty 1-10 -> "Services for this domain have been discontinued"
@down
Rzeczywiście trudna w obsłudze. Na swoje lamowate wytłumaczenie mam to, że dawno tam nie zaglądałem.
@down down
Wielkie dzięki bodzio.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2011-02-15 21:27:10)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Linki MU są przecie w tej trudnej w obsłudze bazie f.pl: http://fansubs.pl/show/anime/207
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Treść pierwszego posta i linki zaktualizowane, co by nie trzeba było łazić po jakichś lamerskich bazach.
bodzio, bądź człowiek, rzuć kartofla! Znaczy odcinek 14, bo płytki nie mogę wypalić. :]
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio, bądź człowiek, rzuć kartofla! Znaczy odcinek 14, bo płytki nie mogę wypalić. :]
Tak, spostrzegawczy ludzie już mi o tym na ircu napisali. Numer odcinka poprawiony. 14 będzie kiedyś tam, bo to powtórka treści epków 1-13.
Ciśnij bodzia, może jego "kiedyś tam" zmieni status na "w najbliższym czasie".
Po pierwsze błędnie założyłeś, że kierują mną ludzkie uczucia, po drugie epki, które do tej pory wyszły nie zajmują nawet 3GB, więc do wypalenia płyty ci jeszcze daleko. Tyle w temacie.
slymsc napisał:bodzio, bądź człowiek, rzuć kartofla! Znaczy odcinek 14, bo płytki nie mogę wypalić. :]
Po pierwsze błędnie założyłeś, że kierują mną ludzkie uczucia, po drugie epki, które do tej pory wyszły nie zajmują nawet 3GB, więc do wypalenia płyty ci jeszcze daleko. Tyle w temacie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Szkoda, mało zabrakło, a minąłby rok od wydania nowego odcinka.
Ale po co wydawać kolejne, jak można zacząć od reedycji z blu-ray
Te BD to jakieś remastery, czy jak to najczęściej bywa upscale?
GG: 1677958
Te BD to jakieś remastery, czy jak to najczęściej bywa upscale?
Upscale. Wygląda to ładniej niż dvd, ale nadal to tylko upscale.
Odcinki 1-4 są już na bocie na kanale #bodzio@irc.irchighway.net
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5