Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
super już nie mogę się doczekać brawa dla Polsatu
Super ciekawe czy polsat pójdzie z ciosem (choć w sumie jeszcze tego nie widziałem )
Kiedy mam jeden powod w roku zeby ogladac telewizje to akurat nie mam wtedy czasu ;<. No ale nic najwyzej sobie nagram. Faktycznie jednak [respekt]dla polsatu w koncu cos ciekawego puszcza .
ponoc fajnie wyglada i ma fajny podkład muzyczny lecz pod względem fabularnym przeciętniak.
Ale zobaczymy:-D
Miałem ściągać, ale Polsat chce mi chyba miejsca na dysku zaoszczędzić.
Miałem ściągać, ale Polsat chce mi chyba miejsca na dysku zaoszczędzić.
Te anime wyszło u nas na DVD. Nieładnie byłby je ściągnąć.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Świetnie! Cieszę się z Wami choć ja, najprawdopodobniej, nie będę mógł oglądnąć (studia i brak odbiornika TV ).
PS. Mam wersję DVD i już wcześniej widziałem . Anime nie należy jednak traktować jako "czysta rozrywka" - fabuła, bądź co bądź, skomplikowana. Moja ocena 9,5/10
dziwni jestescie.
Nikogo nie interesuje jaka będzie wersja językowa?
Lecz najprawdopodobniej będzie to wersja z angielskim dubbingiem więc każdy kto chce ściągać niech nie rezygnuje.
Bo w świeci znajdzie wersję japońską z polskimi napisami.
Więc nie co dziękować Polsatowi za wersję angielską.
Dopóki nie będzie emitować wersji japońskich.
łał normalnie jestem mile zaskoczony. i oby wiecej takich niespodzianek!
Dobrze, że zaopatrzyłem się w stacjonarna nagrywarke DVD z HDD + do tego cyfrowy Polsat = końcowa jakość DVD Tylko właśnie ciekawe jaka będzie wersja językowa.
Te anime wyszło u nas na DVD. Nieładnie byłby je ściągnąć.
A to dobrze się składa, będę miał czyste sumienie.
anime jest takie sobie sa lepsze i sa gorsze te mnie jakos nie zachwycilo ale szczeze mowiac milo sie oglada (jak teraz to sobie przypomnialem to Chii z chobitsa jest bardzo podobna do glownej bohaterki:D) daje 7.5/10 (6 za grafike 9 za fabule )
Tylko 6 za grafikę :o:o. Dla mnie to anime posiada jedno z najlepszych opracowanych wydań graficznych. No ale rozumiem, że nie każdemu musi się podobać.
Niestety nie obejżałem... Ostatki przeciesz... imprezować trza było... a potem odsypiać...;) i sprzatać...
Satanael skad ta informacja ?? jesli ma byc to fajnie ( a tak na marginesie, zebyscie nie pomysleli ze 8 przy moim nicku oznacza moj wiek ) pozdro dla wszystkich
Chyba jednak wiek, bo film był 26.02
hehehe, chyba jednak nie wiek a nie zobaczylem miesiaca tylko dzien, moj blad
Strony 1