Nie jesteś zalogowany.
Witam, chciałbym polecić grę league of legend, jeśli ktoś jeszcze o niej nie słyszał.
http://eune.leagueoflegends.com/
gra oferuje trzy tryby rozgrywki oraz ponad 90 bohaterów do wyboru (każdy unikatowy )
-5vs5
-3vs3
-dominacja 5v5
gra polega jedynie na rozgrywaniu bitew drużynowych, w których zwycięstwa nie da się kupić za prawdziwe pieniądze
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI
gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=Nxglh-Mtjuc
zachęcam do gry i zapraszam na pojedynki 3vs3 z moim teamem, jeśli są na stronie osoby które są już zaznajomione z tym tytułem
Grasz w grę, a nie wiesz jak się nazywa. Trochę to... smutne
Smucą mnie ludzie, którzy w to grają
Niestety mam przyjemność być w klasie informatycznej, więc muszę wysłuchiwać ich pitolenia o "penta kilach!", cotygodniowego sprawozdania z rotacji oraz nowych paczy. Na normalne tematy już pogadać się nie da od kiedy to dziadostwo wyszło.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Skam, można o ile gracie na East. Ale najwcześniej w piątek, tudzież wieczorem w czwartek, jak już po sesji będzie D:
@up
Ojtamojtam, też kiedyś hejtowałem na tę grę.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
dota > lol
eot
A jak, jakiś "lolowy" gracz powie, że w docie ssie grafa to:
dota 2 > lol
eot zanim to powiedziałeś.
dota > lol
eot
A jak, jakiś "lolowy" gracz powie, że w docie ssie grafa to:
dota 2 > lol
eot zanim to powiedziałeś.
Od siebie tylko dodam, że lol jest noskillowy i wszystko w tym temacie.
Od siebie tylko dodam, że lol jest noskillowy i wszystko w tym temacie.
Uśmiałem się, dzięki za poprawienie humoru D:
~Pablo Picasso
A mnie się podoba. Eot
A ludzie, co się podniecają i wykłócają o takie pierdoły, są jeszcze śmieszniejsi od tych, co się podniecają i wykłócają o głupie animu.
Śmieję się z was wszystkich loldotardów
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-02-01 14:41:34)
A ludzie, co się podniecają i wykłócają o takie pierdoły, są jeszcze śmieszniejsi od tych, co się podniecają i wykłócają o głupie animu.
Amen. Najfajniejsza jest w tym wszystkim złożoność waszych argumentów xD Nawet nie będę się wtrącał, bo już widać trolle w akcji
Ja gram na North America jak coś - nick: Escaladr
BTW Sidorf - uwierz mi, lepiej słuchać o League of Legends niż ciągłego pieprzenia o kolosach i sesji.
Ostatnio edytowany przez Revan (2012-02-01 14:07:15)
Uśmiałem się, dzięki za poprawienie humoru D:
autoattack ftw!
Harz napisał:Uśmiałem się, dzięki za poprawienie humoru D:
autoattack ftw!
Niestety, uśmiałem się z Ciebie. Pewno jakiś trynda na Endless Rage Cię ubił, i rage quita zrobiłeś D:
~Pablo Picasso
Darmowe tp do bazy, nie tracisz golda jak padasz, nie ma denowania. niezbalansowani hero = noskillowa gra :<
Darmowe tp do bazy, nie tracisz golda jak padasz, nie ma denowania. niezbalansowani hero = noskillowa gra :<
~Pablo Picasso
: *
ni to się podniecam, ni wykłócam, a jedynie napisałem swoją opinię
Amen. Najfajniejsza jest w tym wszystkim złożoność waszych argumentów xD Nawet nie będę się wtrącał, bo już widać trolle w akcji
Po co mam wypisywać wszystkie aspekty, czemu tak uważam, skoro i tak lolki napiszą byle co ; (.
@UP
fajna żyraffka
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2012-02-01 15:06:46)
Hertz na jakim elo grasz ?
ara ara...
Hertz na jakim elo grasz ?
W lula gram niedługo. O rankedach na razie, nie ma mowy D: 23 czy 24 lvl mam dopiero.
@2up
Ostatnio edytowany przez Harz (2012-02-01 19:07:53)
~Pablo Picasso
W lula gram niedługo. O rankedach na razie, nie ma mowy D: 23 czy 24 lvl mam dopiero.
No to zaczniesz hejtować jak poznasz co to elo hell.
Będzie tak
Ostatnio edytowany przez Maku (2012-02-01 18:40:50)
Dwie sprawy, zanim "zacznie się na dobre":
- nie było mnie tu chwilę, ale nie znaczy to, że macie robić burdel,
- to jest forum, nie imageboard, i radzę o tym pamiętać. Wszystko jest spoko, ale w odpowiednich proporcjach.
"Skazany na zajebistość"