Nie jesteś zalogowany.
Wirtualna rodzina suberów stworzona na cześć bodzia i na potrzeby Anfo-Event. Jednak jej ambicje wykraczają poza A-E, więc oto nasze wydania:
School Rumble San Gakki
Info: a w sumie po co?
DDL: 01 i 02
Hentai (+18)
Panda Kopanda
Info: a w sumie po co?
DDL: klik
Hentai (+18)
Hentai +18
Jak na mój wybór przystało, poryta pozycja, nad którą mało kto chciał pracować, więc polecam!
Ostatnio edytowany przez Quithe (2014-11-16 22:38:30)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na początek prezentujemy wam "School Rumble San Gakki", komplet obu odcinków. Pomimo lat trwania prac oraz zmagania się z odkurzaczami pochłaniającymi peny i tak zdążyliśmy przed NnH xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Jest szansa, że zrobicie oba sezony SR?? Niby jakaś grupa robi ale idzie im jak krew z nosa i stanęło chyba na 10 odcinku.
Nie mamy takich planów, chyba że znalazłby się chętny, porządny tłumacz i reszcie chciałoby się przy tym pracować. Podsumowując, szanse są nikłe. Generalnie Kuzyni najpewniej będą się skupiać kilkuodcinkowych anime.
Kuzyni oraz Sró-chan z dumą prezentują swój nowy projekt - Requiem. Historia relka w skrócie - schlałem się i stwierdziłem, że zrobię tłumaczenie. Potem jakoś poszło, chociaż problemy kadrowe były okropne (nadal nie wiem dlaczego). Przecież to dobry henatai jest, nie żadne .
Ep 1 oraz ep 2 dla waszej przyjemności!
PS. koni dzis nie wrzucil tego pod Sró, bo cały czas ma zły "posmak w ustach".
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-03-20 01:09:02)
schlałem się (...) to dobry henatai jest
Co piłeś, bo chyba naprawdę długo trzyma
Zasnąłem na jednym z tych epów, więc może podświadomie sobie zakodowałem Poza tym trzeba przekonać ludzi do pobierania xD
Quithe napisał:schlałem się (...) to dobry henatai jest
Ja na szczęście tak się nawaliłem, że zamuliłem w łazience i nie widziałem tego...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Anal Sanctuary nie oglądałem, ale muszę powiedzieć, że to przykład produkcji wybitnie nie w moim guście.
Szczególnie, że ma takie kategorie jak Anal, Bondage i Scat.
Anal is sugoi
Sir_Ace napisał:Quithe napisał:schlałem się (...) to dobry henatai jest
Ja na szczęście tak się nawaliłem, że zamuliłem w łazience i nie widziałem tego...
Ta, miałeś szczęście. Wystarczy, że sobie to przypomnę i już mi niedobrze... Ale tak, tak, jasne - dobry hentaj. Świetny.
Żeby to tylko anal był, jak angielski tytuł sugeruje... xD
ledziux, nie sugeruj się tagami! Przecież należy sprawdzić każde anime przed definitywnym odrzuceniem!
ledziux, nie sugeruj się tagami! Przecież należy sprawdzić każde anime przed definitywnym odrzuceniem!
Wyciagnąłem skrypt z 1 epka, bo bałem się to nawet włączyć - napisy tworzył analfabeta
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-02-02 17:16:23)
A jakim programem wciągnąłeś te suby?
A jakim programem wciągnąłeś te suby?
Mkvtoolnixem_ver.bodzio
quitek takie tagi bardzo wiele mówią.
Zazwyczaj przed oglądaniem danego anime sprawdzam na anidb czy zawiera elementy, które lubię.
A odnośnie eroanime to pisałem niedawno w innym temacie (odnośnie Fault) co mi się podoba i czego oczekuję.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-02-02 19:30:27)
A odnośnie eroanime to pisałem niedawno w innym temacie (odnośnie Fault) co mi się podoba i czego oczekuję.
Znaczy, na tym Ci nie staje?
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-02-02 22:07:14)
Jak to dobrze, że podczas tworzenia subów nawet w 1% nie zastanawiamy się, czy dane anime spełni czyjeś oczekiwania estetyczne. (tudzież erotyczne).
Anime makes you stupid
School Rumble 3 ponownie dostępny!
Ciężko pracujemy nad następnym projektem, więc wyczekujcie