Nie jesteś zalogowany.
Kiedyś coś ściągałem to hasał , ale ostatecznie pobierałem z linków na mediafire (party). Jak chcesz to podeślę .
Jak będę potrzebował, to dam znać, dzięki.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Te poboczne serie, da się gdzieś dopaść w wersji raw ? Bo widzę tylko jakieś avi z wtopionymi napisami angielskimi :/
Tylko od [UNKO-G] (torrenty i linki MU zdechły), ewentualnie stargać jakieś ISO z share, bądź czekać ze dwa lata aż Central Anime (może) zrobi całość w DVD.
Wersja raw całości - z DVD (36,5 GB) (łącznie z filmami i seriami pobocznymi) :
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=265401
oraz wersja BD (niby wszystkiego ) (84,5 GB) (łącznie z filmami i seriami pobocznymi) :
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=262542
torrenty nowe i po japońsku nazwa dlatego łatwo się tego nie szuka
Więc Blu-ray ze wszystkim był już wcześniej, niż ta wersja z bakabt.
Torrent ma niespełna cztery miesiące, zawartość pobrano ponad 2500 razy, a już nie ma ani jednego seeda.
fuck you internet
Pobierać z peerów to może nawet 2 MB/s, jeśli nie ma seeda to całości się nie pobierze i stanie na 80%.
Wersja DVD ma jeszcze trzech seedów, więc może ktoś to starga, ale czy napisy będą pasować nie wiem.
Nie wiem, jak w tym przypadku, ale seedy zwykle wpadają od czasu do czasu, więc nie powinno stanąć i nie ruszyć.
A torrent z BakaBT działa, bo ktoś tam pytał.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-02-09 21:45:46)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Stargałem trochę tego gaidenowego BD (ostatnio podbiło kilku seedów) i zrobiłem małe porównanie.
Są to stratne zrzuty w jpg, bo w png mogą się bawić elity koderów, które wytkną byle piksela.
Pierwsze dwa przykłady pochodzą z odcinków pierwszego i czwartego (Gaiden 1), ukazują umiarkowaną poprawę względem wersji DVD.
Dwa kolejne są już z odcinka drugiego strasząc swoją oprawą. W wersji SD nie rzucało się to tak w oczy, ale jest to upscale materiału z leciwego wydania Laser Disc.
Wychodzi więc na to, że LoGH nigdy nie doczeka się porządnego wydania HD, gdyż już podczas robienia remastera DVD utracili sporo kliszy (no chyba, że w studiu balowali co tydzień i potem brakło kasy).
Postanowiłem zrobić te cztery ostatnie odcinki, gdyż robota nad poprzednimi zajęłaby zbyt długo, a o dziwo kilka osób oglądało już i chciało poznać zakończenie.
Dla ludzi, którzy dopiero mają zamiar oglądać, zalecam uzbroić się w cierpliwość i poczekać jak reszta serii zostanie trochę odrobaczona i skrojona pod BD. Mniejsze paczki, które liczyły po cztery odcinki już poleciały i pokażą się dopiero w liczebniejszej formie po poprawkach.
vol. 28
Wyczyn godny pozazdroszczenia. Zapał i zawziętość również zasługują na pochwały. Porównując trudność i nakład pracy, można rzecz, że przetłumaczyłeś gdzieś 250 odcinkowe majtkowo-cyckowe anime
Gratulacje samozaparcia. To teraz zostało dokończyć oglądać. Dzięki za napisy.
Grats, dokonałeś czegoś wielkiego.
A teraz czekamy na to: