Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27
Derp, jak dla mnie manga > FMA > FMA Brotherhood. Za to kinówki zamienić miejscami, kinówka Brotherhooda > kinówka FMA.
Nowa kinówka była nostalgiczna, ale jednocześnie dodała jakieś ciekawe fakty dotyczące uniwersum FMA (z Cretą nigdy nie mieliśmy do czynienia, tylko Ed na sam koniec tam wyjechał). Poza tym zawsze miło jeszcze raz zobaczyć starych, dobrych braci Elric, kiedy Ed był jeszcze strasznym kurduplem, który kozaczył swoim zegarkiem. A i ustawili to tak, że Al już może transmutować rękoma, tym fajniej.
Bu, już są jakieś suby, ja pewnie dopiero w czwartek albo piątek wezmę sie i dokończę tłumaczyć (wczoraj wieczorem zaczęłam, jestem na linii 1000 ) nie będę pierwsza, smuteczek xD
Bu, już są jakieś suby, ja pewnie dopiero w czwartek albo piątek wezmę sie i dokończę tłumaczyć (wczoraj wieczorem zaczęłam, jestem na linii 1000 ) nie będę pierwsza, smuteczek xD
Czy to ważne kto był pierwszy? Całe FMA:B obejrzałem z Twoimi napisami i nie wyobrażam sobie, by z kinówką miało być inaczej
A co do tego, która seria jest lepsza, to jak dla mnie zdecydowanie była to pierwsza. Owszem, uwielbiam mangę i to co zostało wykreowane w oryginale jest po prostu rewelacyjne! Ale w zwykłym FMA były tak bardzo zajebiste wręcz motywy (oj, dużo by wymieniać), że z tego powodu jak dla mnie przeważa ona nad wszystkim innym z tego uniwersum
Ostatnio edytowany przez Yngoth (2012-02-15 11:57:24)
Qashqai napisał:Bu, już są jakieś suby, ja pewnie dopiero w czwartek albo piątek wezmę sie i dokończę tłumaczyć (wczoraj wieczorem zaczęłam, jestem na linii 1000 ) nie będę pierwsza, smuteczek xD
Czy to ważne kto był pierwszy? Całe FMA:B obejrzałem z Twoimi napisami i nie wyobrażam sobie, by z kinówką miało być inaczej
[2]
Albo ja ślepy jestem albo jeszcze nie wydałaś swojej wersji napisów. Pewnie to pierwsze
Jesteś ślepy.
http://lol-tan.com/?p=1592
Cóż, w sumie nikt nigdzie nie napisał, że to ja tłumaczyłam...
Jak nigdzie nikt nie napisał, jak sama napisałaś, że tłumaczysz Więc czekałem na twego softa
Eee a zwykłych nie będzie ? Bo ja w tej wersji od UTW mam pikselozę. W ogóle anime w 10Bit u mnie mają lipną jakość więc ściągnąłem normalnego rawa...
Ostatnio edytowany przez Darknes (2012-02-23 22:52:53)
Eee a zwykłych nie będzie ? Bo ja w tej wersji od UTW mam pikselozę. W ogóle anime w 10Bit u mnie mają lipną jakość więc ściągnąłem normalnego rawa...
Zainstaluj najnowszą wersję kodeków (CCCP, K-Lite... Czego tam używasz). Masz pikselozę, bo nie masz wsparcia dla 10Bit.
W takim razie czas zaktualizować kodeki .
Edit: Too slow...
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2012-02-23 22:58:23)
Mam najnowsze kodeki. Czasami sobie sam anime konwertuję i wszystko śmiga prócz anime 10Bit. Może wina karty graficznej ? Nie wiem, ja się nie znam, ale nie zapominajcie o ludziach, którzy używają jeszcze starego sprzętu
Spróbuje wszyściutko jeszcze wywalić i wgrać wszystko od podstaw. Może pomoże.
Wymyślacie z tymi patchami, softy najlepsze są. W ogóle jak to się wgrywa ? xD Jak chce wypakować to mi wywala błąd "Nieznana metoda" i pliki mają po 0 kb :/
Ostatnio edytowany przez Darknes (2012-02-23 23:31:02)
Na 100% wina kodeków.
Sam miałem identyczny problem, jechałem na K-Lite 6.40 gdy najnowszy to 8.44, od tego czasu trochę formaty wyewoluowały.
Polecam K-Lite
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
http://www.axnspin.pl/videos/fullmetal- … a-milos-hd
Pytanie, czy była by możliwość pobrania tego i sklejenia ścieżki dźwiękowej z dostępną na sieci 1080p po czym uploadneło do pobrania?
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-06-07 18:30:00)
Problemów z pobraniem raczej nie ma - bo właśnie to robię
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27