Nie jesteś zalogowany.
Xellos_Akatsuki napisał:Znalazłem swoje powołanie.
Ja bym sobie tylko znalazł taką japonkę, jak gostek na końcu i to by mi wystarczyło. xD
Swoją drogą, jak ktoś rozpozna, kim ona jest, to niech da znać.
http://gospodarka.dziennik.pl/news/arty … odzin.html
Zrzuta z ojcem na bimbromat i osprzęt do warzenia piwa -> bimber po kilka zł za litr + piwo za kilkadziesiąt groszy -> jeszcze większe spożycie.
To nie ma szans przejść. Polska, Czechy, Niemcy, Włochy i Hiszpania na to nie pozwolą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A niech robią co chcą. Przecież w Skandynawii nie zdało to egzaminu - ludzie po prostu kupują na zapas przed zamknięciem sklepów I zamiast spadku spożycia alkoholu, jest wręcz odwrotnie, bo kupują więcej i potem "szkoda by się zmarnowało"
Nie przejdzie. Polacy za bardzo lubią procenty. Jak już, to akcja protestacyjna przeciwko Acta będzie pikuśem do tego, co będzie w przyszłości. Zatem, Panie Donaldzie, na taczce nie chce się Pan przejechać? Gwarantuję automatyczną skrzynię biegową
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wielkie halo... nie będzie można kupić w sklepie, to pójdzie się do "pana Staszka spod trójki" i kupi od niego. Mało to w naszym kochanym kraju bimbrowników? Jedyna różnica to taka, że do skarbu państwa nie wpadną grube miliony z akcyzy, a tysiące osób, prowadzących i zatrudnianych w osiedlowych monopolowych, zostanie bez pracy.
Ostatnio edytowany przez Khelu (2012-02-16 19:26:35)
Trudno się z tym nie zgodzić :]
btw. zupa była przednia. Całą przejrzałem wczoraj. Przy końcu coś komp zaczął mulić, zaglądam do menedżera zadań a tam firefox zjada 2.5 GB pamięci xD Obiecałem sobie, że już nigdy nie będę się z nikim kłócił w stylu 'na co komu 8 GB pamięci w domowym komputerze'...
Sankju, chociaż to głównie reposty. Ponadto nie wiedziałem, że aż tyle się tego nazbierało (w sumie od listopada, więc stosunkowo krótko).
http://www.youtube.com/watch?v=oVm6k1iJF0Q
Rysiek odszedł w wielkim stylu .
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2012-02-22 02:34:10)
Po tej akcji z burdelu miałem nadzieję na bardziej efektowną śmierć. Zawiodłem się.
Pytanie tylko, czy i w serialu polska policja wykaże się nieudolnością
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Mówię wam - Grażynka nieumyślnie zabiła Ryśka (pukła w głowę chochlą przy nalewaniu zupy), a to wersja, którą opowiedziała policyjnym psychologom.
Po dłuższych przemyśleniach dochodzę do wniosku, że mogło chodzić o niespłacone długi Ryszarda.
Kurna, mogli nie ucinać, teraz jestem ciekawy, na co mu były te pieniądze...
Jak to na co? Laska zawsze faceta z ostatniego grosza oskubie . Bez urazy .
http://www.youtube.com/watch?v=rhqB5_hL … re=related
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2012-02-22 03:52:34)
A niech ich uśmiercają, jestem za.