Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie skończyłem oglądać tą pozycję i brakuje mi końca... czy jest jakieś przedłużenie tej serii (w co wątpię) i co myślicie o tym anime??
czy po kazdym nowym anime ktore obejrzysz bedziesz zakladal nowy topic na jego temat? mogles juz to podpiac pod poprzedni swoj watek o KGNE... nie zmienia to faktu ze TT jest nawet fajne
I co w tym takiego że otwieram ten topic?? chcę po prostu poznać opinię innych i tyle a gdy otwierałem poprzedni to tego anime jeszcze nie obejrzałem... dla mnie TT też nie najgorsze ale ten koniec... a raczej jego brak...
To w tym takiego że najzwyczajniej zaśmiecasz nam forum, jak tak bardzo chcesz założyć nowy topic to napisz w nim coś co bedzie miało jakąś wartość i przyda sie innym użytkownikom np: recenzje albo z kąd można pobrać to anime. A co do anime to jest naprawde dobre i zawiodłem sie na końcu.
BTW: Jak ktoś jeszcze nie oglądał to proponuje obejżeć z poprawkami wprowadzonymi przez "michal777" nie wiem czy napisy są udostępnione więc pisze
Niestety napiski jeszcze nie sa udostenione poniewaz mam zrobine poprawki do 20 epkow a chce dodac na serwer jak bede mial calosc. Napiski powinny sie pojawic w najblizsza niedziele lub w razie jakis nie przewidzianych okolicznosci dodam dopier w następną
Jak by wszyscy tak "zaśmiecali" forum, to nie było by problemu. Dzięki takiem upodejściu mamy jasno podane o czym ten wątek jest. Więc każdy zainteresowany tym anime może się tutaj wypowiedzieć.
A co do samej treści, to kolega Ikari Shingi kun powiedział co myśli i zadał pytanko. Sądzę że jak by dysponował większą ilością informacji, to by się z nami podzielił. Chociaż faktycznie mógł więcej napisać o samym anime.
Sorki, ze odkopuje stary temat ale mam pytanko.
Czy jest planowane cos oprocz serii tv, ova i past chapter bo potym czuc nie dosyt brak jakiegos porzadnego zakonczeniea?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Moim zdaniem swietna seria. Polecam. jest ciekawa akcja fajne walki najlepsza chyba Shin vs Bunshichi(czy jakos tak)swietna fabula tylko z tym zakonczeniem troche tak dziwnie:p ale ogolnie to 8/10[respekt]
Tenjou Tenge bardzo mi sie podobał. Wystarczyło tylko pamietac o kolejniosci obejrzenia. Najpierw film, pozniej TV i na koncu 2 epki OVA. Tylko mogliby zrobic tego dalsze czesci bo sie naprawde dziwnie skonczylo. Nikty nikogo nie zabil:(
Najpierw film? Chyba TV OVA i na końcu film mi się zdaje
Mam mieszane uczucia dotyczące serii. Zaczęło się bardzo ciekawie lecz potem (od akcji na kręgielni) prawie wszystko jest retrospekcją, więc nie ma nic wspólnego z głównym bohaterem. Jak nie będzie kontynuacji to jeszcze niżej trzeba ocenić tą serię ponieważ nie ma zakończenia. 2 odcinki OVA zamiast coś wyjaśniać wprowadzają nowe informacje jeszcze potęgując apetyt na kontynuację. Gdyby w serii TV bardziej zajęli siębohaterami a nie opowiadaniem co było było by to świetne Anime.[respekt]
Ostatnio edytowany przez supprzem (2006-02-20 19:11:12)
To chba tak samo jak z School Rumble. Nic tam wielkiego się nie wyjaśniło, choć to nie krutka seria.
No i teraz za pare miesięcy ma być TV 2.
Takie moje spekulacje.
Strony 1