Nie jesteś zalogowany.
Sir_Ace napisał:Ani Avast, ani AVG (oba na bieżąco aktualizowane) nigdy zagrożenia nie widział.
ale Kaspersky i Norton na bank znajdą tam potencjalnego trojana
To Comodo. I dalej skrzeczy. Z xdelty skorzystałem raz - fajne to było, tylko że zapomniałem, jak z tego korzystać
Całkiem zabawny fandemot ukazujący pewne ogłoszenie.
http://www.przewodnik-katolicki.pl/nr/s … iquot.html Sodoma i gomora, proszę państwa!
Żart czy nie, takich ludzi powinno się od razu zamykać
To nie jest śmieszne, tylko godne pożałowania.
Mam naprawdę dziwne wrażenie, że znam autora ogłoszenia...
"Skazany na zajebistość"
^ xell?
Ty dulowaty userze!
Tak, to też moje pierwsze skojarzenie było
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobra wiadomość dla fanów Gwiezdnych wojen. W kioskach pojawiła się seria chronologicznie ułożonych książek opisujących dzieje Starej Republiki, Wojen Klonów i początków Imperium. Pierwszy tom, Darth Bane: Droga zagłady, za niecałe 6 zł. W stosunku do normalnie sprzedawanych książek wydawnictwa Amber tom jest chyba lekko zminiaturyzowany (mniejszy format, czcionka).
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2012-02-11 16:15:48)
Dobre to? Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem, ale jakiś czas temu zastanawiałem się nad lekturą.
Masowy merchandise nastawiony na ślepych fanów czy dobre sf/fantasy/space opera?
Dobre to? Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem, ale jakiś czas temu zastanawiałem się nad lekturą.
Masowy merchandise nastawiony na ślepych fanów czy dobre sf/fantasy/space opera?
Ciężko powiedzieć. Expanded Universe (czyli wszystko, co nie jest filmową sagą) to setki tytułów i dziesiątki autorów, a książka książce nierówna. Niektórzy z pisarzy znani są z książek spoza świata SW (Kevin J. Anderson, Robert Salvatore). Dobrze byłoby też pomyśleć jaki okres nas interesuje. Jeśli jesteśmy fanami KotOR-a to może czasy Starej Republiki. Może wolimy czytać o znanych już nam bohaterach, zatem czasy bardziej współczesne sadze filmowej. Albo ciekawi nas przyszłość Galaktyki.
Takimi samochodami jeździć to by było coś. : )
Ja bym się nawet do tego nie zbliżył
Za takie "odpicowanie" powinni karać.
Ostatnio edytowany przez vizard (2012-02-22 03:21:37)
Poza tym takie obrazki to zbezczeszczenie samochodu.
Jednak dla otaku to ozdabianie samochodu i oni się tego nie wstydzą. : )
Wstyd być otaku. Samochód to tylko jeden z przejawów dewiacji społecznej.
Widziałem takie samochody na ulicach Tokyo. Live robią o wiele większe wrażenie, że aż szczęka opada. Włócząc się wieczorami nieraz spostrzegłem ich "zjazdy" (spotkania). Na pobliskich ulicach stały masami; poniegdzie ludzie stojący na zewnątrz - właściciele tych pojazdów i inni - chwalący się swym dobytkiem.
Pamiętam jednego transportera przerobionego na kino na kółkach. Na zewnątrz motywy Shany, Haruhi i Hatsune Miku, na czarnym tle. A w środku wypasione siedzenia-fotele i podwieszone przed nimi monitory średniej wielkości (w sumie 6 czy 7) do oglądania anime podczas jazdy Odjazd na maxa.
Nie trzeba być otaku, żeby mieć tak odwalony automobil. Nie trzeba być otaku, żeby mieć jakieś zamiłowanie do takich aut. Choć pewnie wielu z tych ludzi otaku są. Równie dobrze można powiedzieć, że miłośnicy, kolekcjonerzy etc. (sztuki) obrazów abstrakcyjnych są walnięci umysłowo ;\ Jest to dosyć ograniczone podejście.
Jeżeli ktoś wydaje grubą kasę na abstrakcyjne obrazy, to musi być na ich punkcje lekko walnięty. Ale tylko lekko, bo takie obrazy zazwyczaj wiesza się na ścianie i podziwia w domu, biurze itd. Obklejenie nimi auta (mam na myśli coś naprawdę abstrakcyjnego, z automatu wywołującego mocne WTF?!) jest tak samo chore jak afiszowanie się z samochodami w pastelowe panienki.
Takimi samochodami jeździć to by było coś. : )
BOSHE! Na pierwszym obrazku jest nagie "dziecko"! Weź że, a fuj! Zaraz przyjdzie dulu i ci powie to i owo! Pozostałe postacie, według polityki ansi, to też "dzieci"! Nie wstyd ci?
Ace, ożeniłeś się i znalazłeś dobrze płatna pracę od rana do wieczora, czy jak? Coś mi się wydaje, żeś się jakoś strasznie markotny teraz zrobił.
Nie, wstałem przed dwunastą. A jak jeszcze dokładnie się nie przebudzę, to mówię i piszę co myślę