Nie jesteś zalogowany.
Wszystko co jest zwiazane z tym serialem Tutaj mozna pogadac o watkach, postaciach itp. Powiedzcie co wam sie podoba w "M jak milosc" a co nie... [okej] Hmm nie wiem co jeszcze napisac Mam nadzieje ze niektorzy ogladaja nie tylko anime ale takze "Mjm":)Moze ten temat sie rozwinie w dobra strone... dla fanow anime i "M jak milosc" [okej]
Ostatnio edytowany przez Annyka (2006-02-20 20:07:00)
nic [bzdura]
Kochana chyba nie to forum
OMG nawet na forum anime dopadl mnie ten badziew...
No ale przeciez forum dobre jak kazde inne... Ja przynajmniej sie nie czepiam ze piszesz nie na temat
Noooo nieeeeee, taki temat na tym forum...
Ale brawo za odwage
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-02-20 18:56:47)
OMG nawet na forum anime dopadl mnie ten badziew...
Badziew?????? Now iesz co... to jest wspanialy serial!! Jak nie ogladasz to nie mow nic na temat
Hmm. Równie dobrze możnaby tu założyć temat o zbliżających się meczach Ligi Mistrzów[szpan]
W każdym razie, wydaje mi się, że bardziej pozytywny odzew byłby na stronie tego serialu
(o ile takowa istnieje). A tak to chyba poruszyłaś gniazdo szerszeni[hehe].
Powim tak, że ci scenarzyści to cwani są. Znają się na robocie. Bo tam i dla młodych i dla Dojrzałych( Co mają duzo latek w tym wcieleniu).
Dojrzałe małżeństwo dla tych co dojrzali są i lubią na takie patrzec.
A słynne mieszkanie z wieloosobową młodą obsadą to temat chyba specjalnie dla tych, co młodzi są.
~Annyka nie przejmój się co oni mówią. Ja cie lubię.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-02-20 19:21:58)
ale sie uśmiałam, naprawde świetny temat, gratuluję
ale powaga...odwiedzam animesub od niedawna i w zyciu nie przypuszczałabym że z czymś takim ktoś moze wyskoczyć TUTAJ, przecież to nie TO!jak sama nazwa wskazuje, tak mi sie wydaje, a moze za krótko tu jestem?
Annyka proponuję odwiedzić http://www.seriale.pl/forum/forum/viewforum.php?f=41
albo moze to
http://www.m-jak-milosc.pl/
ps.prywatnie muszę przyznać ze ogladam ten serial,chyba bardziej z przyzwyczajenia bo nudny się robi jak flaki z olejem, więc nic do autorki nie mam, cześciowo moge podzielić "zainteresowanie" tymze serialem ;)ale to po programie
~Annyka nie przejmój się co oni mówią. Ja cie lubię.[/quote] Dzieki
Piotroz, doby pomysl, stworz taki temat a z checia sie wypowiem (Barca wygra)
a wracajac do tematu, to wstyd sie przyznac ale ja ogladam "M jak miłość" zawsze:D
Uwazam ze jest to swietny serial i polecam wszytskim. pragne dodac ze jest to jedna z niewielu rzeczy jakie ogladam w telewizji:P [respekt]dla fanow "MjM"[cool]
szerszenie czy osy, temat sie rozwija [roftl][zezik]
No wiadomo ze serial jest spoczko... [slina]nie wiem czemu mnie atakujecie , przeciez napisalam ten temat w dobrej kategorii
No to widzisz skoro Ci nie przeszkadzam... a na ten temat nie musisz sie wypowiadac skoro go nie lubisz Ale nie musisz tak o nim pisac
i tak M..mm wymięka przy MODZIE NA SUKCES[hehe]
po prostu no comment
Ehhh Czy ja sie smieje ze lubiecie anime?? Nie obrazajcie mojego serialu, moze nie wszystkie odcinki sa idealne ale duzo ludzi go oglada i lubi A "Moda na sukces" to .. i nie ma porownania do mojego serialu!!
Annyka cenię Cię za tą kupkę
hihi
hehe... no coz dla tych co lubia "M jak milosc" i nie cierpia "Mody na sukces" [okej][okej][okej][okej]