Nie jesteś zalogowany.
Zabojcze kucyki
http://www.youtube.com/watch?v=DmZ2a8sCzz4
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Istne swingerstwo, tu nie ma żartów.
Ty dulowaty userze!
Oj tam, czytając tygodniki religijne czy listy obecnego Papieża można się za głowę złapać. M.in. w Harrym Potterze i Jodze jest ukryte działanie diabła!
Krytykować wszystko bez obeznania się u zarodka to każdy polak potrafi :0
Przynajmniej widać, że są jeszcze normalni ludzie wśród pedagogów.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-02-25 18:01:41)
Subarashi napisał:Trzeba się wybrać na jakiś konwent - może na uda się załapać na pokaz yuri na żywo.
Taaa, na Baka 2011 nawet cycki pokazali na Yuri. xd
2D czy 3D?
Nic nie zrobią.
Będą tylko podburzać dyrektorów by nie udostępniali szkół,
ale oni mają to w dupie bo zarabiają na tym.
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Tylko poczekać aż jeszcze kilku "dziennikarzy" podchwyci temat. Widać że znudziło się już mediom oskarżanie filmów i gier o "zły wpływ" na psychikę dziecka, a więc w ramach szukania tematu zastępczego M&A zostanie wrogiem publicznym nr.1.
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
To dobrze, darmowa reklama.
To co jest złe przyciąga
Tępota niektórych babsztyli poraża 10 miesięcy w kopalni węgla brunatnego nauczyło by ją szacunku do faceta.
PS. Kolejna wyzwolona jak ta "znana jest z tego że jest znana" Takie tępe dzidy omijać szerokim łukiem
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-26 17:19:32)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
https://www.facebook.com/permalink.php? … 0686690296
buahaha
Bodzio atakuj xD
'co cię ugryzło! interpunkcja ? trudno mi robić znaki jedną ręką ,bo drugą mam chorą.'
Buahaha
'
nie jesteś wyzwolona.ani nie jesteś feministką.feministki nie poniżają innych kobiet i się z nich nie wyśmiewają.popytaj moje znajome -wszystkie nawołują do jednoczenia się kobiet.jesteś złośliwa i chcesz mnie ponizyć.nie wiem czemu.'
Ta babka jest przegieta, chce robic przy tekscie, a nie zna ani podstaw, ani nie mam mozliowsci, taka normalnie Kazimiera Szczuka w wersji tekstowej xDD
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-02-26 18:47:27)
Nic nie zrobią.
Będą tylko podburzać dyrektorów by nie udostępniali szkół,
ale oni mają to w dupie bo zarabiają na tym.
Na weselach też zarabiali...