Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję:
[Henshin] Scrapped Princess
[Grohotun.com] Higashi No Eden Movie I King Of Eden
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Scrapped princess
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2972007
Eden of the east http://www.grohotun.com/release/2010/04/1166/#more-1166
Torrent padł, a MU to wiadomo.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
U mnie ten torrent normalnie śmiga
Demonis, a ten Eden chcesz fullHD czy co? Jeśli nie, to na forum AG masz linku do naszego wydania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam. Szukam do pobrania anime "Slam Dunk". Na pewnej stronie znalazłem online, jednak jest tak tylko kilkanaście odcinków. Posiada z was może ktoś Hardsuby z tym anime bądź jakąś stronę gdzie pobiorę tą serie w miarę dobrej jakości, bo napisy na ansi są z tego co patrzałem.
Dziękuje i pozdrawiam!
http://www.animea.net/download/171/Slam+Dunk.html
wersja ANF na linkach od pesimist_cnr
Wszystko niby fajnie, jednak pobieranie np. z hotfile nie wchodzi w grę. Nie wiem dlaczego, ale transfer jaki osiągam to 20kb/s? Nie rozumiem za bardzo... Może ma ktoś torrenta?
Na ircu poszukaj. Idzie max łączem.
Od dłuższego czasu szukam jakichś działających linków do RAWków, czy też jak kto woli ripów z DVD anime Pokémon, w jakości przewyższającej wydania z wtopionymi angielskimi napisami. Parę lat temu ściągnąłem kilka odcinków z tego torrentu, niestety dziś już nie działa. Szukałem po necie, stosując oryginalne nazewnictwo i wszelkiego typu triki wyszukiwarkowe . Jedyne co znalazłem, a co na pewno pochodzi z tego samego wydania, co podany torrent, jest wrzucone, w możliwości oglądania online, na ruski serwer hostingowy:
LINK.
Oraz parę innych wrzutek.
Moje pytanie kieruję do znawców japońskiego (pewnie daremnie) i od ruskiego, oraz do utalentowanych googlerów. A więc, czy pomoglibyście w szukaniu jakiś ładnych wydań tej serii, albo chociaż ruskich wypocin w kontenerach mkv?
A może ma ktoś dostęp do jakichś linków...
PS:
Zapytacie "po co mi ten shit dla dwunastolatków"? A tak se. Dla własnej przyjemności.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Poszukuję release The Melancholy of Haruhi Suzumiya od [Hitsuji]. Jakby ktoś wiedział gdzie można go dorwać to proszę pisać, wszystkie torrenty padły.
Poszukuję release The Melancholy of Haruhi Suzumiya od [Hitsuji]. Jakby ktoś wiedział gdzie można go dorwać to proszę pisać, wszystkie torrenty padły.
To jest na licencji, więc nie dostaniesz linków. Jak się mylę, to nie bijcie.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2012-02-27 20:29:43)
Za 60zł można kupić The Melancholy of Haruhi Suzumiya sezon 1 [nówkę], więc nie widzę sensu ściągania tego xD Przez takich złodziei AG padło ;/
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-27 20:33:37)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Musze przyznać, że to wydanie to porażka - kiepska jakość a napisy to tragedia. Ale pomijając to, nie dajemy linków do rzeczy na licencji .
Co do jakości to za 60zł da się przeżyć Ja to kupiłem za ponad 200zł . Na kompie dopiero z odtwarzaczem VLC w którym można włączyć korekcję obrazu da się to normalnie oglądać ; ]
PS. GTO posiada drobne wady z napisami. "Paranoia agent" jakoś obrazu normalna. "Genshiken" tak samo.
Dla ciekawskich mogę wrzucić screeny
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-27 20:48:42)
Przez takich złodziei AG padło ;/
Nie pisz waćpan głupot
Tanis napisał:Przez takich złodziei AG padło ;/
Nie pisz waćpan głupot
A przez kogo upadło? Jak większość ściągała licencjonowane anime i nie chciało kupić "po co? Już to obejrzałem/am"
bodzio napisał:Tanis napisał:Przez takich złodziei AG padło ;/
Nie pisz waćpan głupot
A przez kogo upadło? Jak większość ściągała licencjonowane anime i nie chciało kupić "po co? Już to obejrzałem/am"
Upadło?
Vision zamknęło oddział nagle, z dupy, bo im się nigdy nie opłacało wydawać anime w PL. Zresztą poczytaj sobie odpowiedni temat na forum, co ja cię tam będę oświecał