Nie jesteś zalogowany.
Hurra! Hurra! Czekałem na to, żeby dać fajnego screena przedstawiającego scenę, która mnie niesamowicie rozbawiła.
Tja, zgodzę się z tobą. Ta scena jest rozwalająca. xD
A, bo Zero nie oglądałem i nie chcę sobie spojlerów robić ( ).
To nie masz się czego bać, ale masa spoilerów i nawiązań jest z innych anime i różnych gier od tego studia, o których osobiście pierwszy raz usłyszałem przy okazji tej serii. Zresztą wielu żartów i odniesień nie zrozumie się bez znajomości tych gier (visual noveli?), nie żebym sam je rozumiał.
jest ktoś wstanie wrzucić na jakiś serwer plików?
Teraz nie mam czasu na takie zabawy, torrent działa i ma się dobrze, zachęcam do ściągania właśnie z niego.
Teraz nie mam czasu na takie zabawy, torrent działa i ma się dobrze, zachęcam do ściągania właśnie z niego.
nie wszystkim jest dana taka przyjemność
Widać, Bóg tak chciał. Ale jeśli dostawca ci blokuje porty, to możesz mu to zgłosić, mówiąc, że chcesz na przykład pograć przez neta w jakąś grę, o ile to jakiś lokalny dostawca, to coś możesz zdziałać, ale jeśli jakaś większa sieć, to daremny twój trud. No chyba, że nie możesz ściągać z torrentów z innej przyczyny. Niektórzy nie ściągają, bo "wolno ssie", tyle że w wielu przypadkach jest to spowodowane blokadą wspomnianych portów właśnie. Często to nawet nie dostawca blokuje, a jakiś firewall czy router.
Na chwilę obecną słaba wersja, ale już się coś pojawia.
Carnival Phantasm Special Season (z TYPE-MOON Fes. -10TH ANNIVERSARY Blu-ray Disc Box).