Nie jesteś zalogowany.
Kurfa, niech jest, jak jest! Byleby serwer działał. Nie narzekać
Kula się do przodu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Prace znowu się wleką, ale projekt jest aktywny.
Nowe ANSI ciągnie się teraz na etapie dopracowywania szczegółów (a jest tego od cholery i trochę) oraz na tym, że gł. programer uciekł mi do innego projektu (za dużą kasę) na miesiąc-dwa :/
Jeśli do wakacji nie będzie względnie działającej bety nowego ANSI zwrócę każdemu wpłacone (podczas ost. zrzutki) przez niego pieniądze.
Imperare sibi maximum est imperium
Nie wydaje mi się, żeby ten zwrot był potrzebny. Nie będzie wersji beta, trudno, bawienie się w odsyłanie kasy będzie o tyle bez sensu, że za pół roku znowu trzeba będzie opłacić serwer i będzie nowa zrzuta. To przynajmniej będzie na serwer na przyszły rok.
Ale to tylko moje IMHO.
Ty dulowaty userze!
Jeśli do wakacji nie będzie względnie działającej bety nowego ANSI zwrócę każdemu wpłacone (podczas ost. zrzutki) przez niego pieniądze.
Jesteśmy w Polsce, tu się defrauduje, a nie zwraca pieniądze
Po co nowe ANSI skoro stare jest dobre?
Tak trochę nie do końca. Chociaż, gdyby tylko zaimplemetować kilka nowych rozwiązań, to dla mnie też stare ANSI mogłoby zostać.
Nie zapominajmy o stabilności. Na razie jest dobrze i każdy to olewa, ale pamiętajmy, że już nie raz się ANSI zdrowo sypło, a wtedy był pacz i zgrzytanie zębów... plus dramy na anfo/f.pl oraz nieuzasadnione ożywienie kanału irca.
A zamiast zwrotów, to zapodajcie lepiej zdjęcia tych Azjatek, coście z nimi balowali w tropikach za naszą kaśiurę.
A zamiast zwrotów, to zapodajcie lepiej zdjęcia tych Azjatek, coście z nimi balowali w tropikach za naszą kaśiurę.
Kasy wystarczyło tylko na 25 dni, stąd numerki.
Qwig i bodzio byli zachwyceni.
Przynajmniej żadna nie dostała erekcji, jak tamci, znaczy, tamte Twoje...
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-02-29 15:34:11)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek.
Ale żadnego z nas dupa nie bolała później xd
I wszystko jasne...
Przepraszam bardzo, ale kto rano pytał, czy spadł ze schodów (i nie, tam nie było schodów)?
bodzio!
Aaa, i wszystko jasne. Wybacz tę straszliwą pomyłkę! Ach ten nasz bodzio.
Żebym ja czasem nie wyciągnął zdjęć z tej biby...
I nie chodziło o schody, a o to, czemu obudziłem się w szafie.
Żebym ja czasem nie wyciągnął zdjęć z tej biby...
I nie chodziło o schody, a o to, czemu obudziłem się w szafie.
Miales dyzur w szafie xd