Nie jesteś zalogowany.
Tanis napisał:bodzio napisał:Nie pisz waćpan głupot
A przez kogo upadło? Jak większość ściągała licencjonowane anime i nie chciało kupić "po co? Już to obejrzałem/am"
Upadło?
Vision zamknęło oddział nagle, z dupy, bo im się nigdy nie opłacało wydawać anime w PL. Zresztą poczytaj sobie odpowiedni temat na forum, co ja cię tam będę oświecał
Jacyś chorzy psychicznie pracują w zarządzie Vision skoro nigdy nie chcieli wydawać anime, a wydawali
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
poszukuje Blue Dragona całą serie odcinki 1-51 z napisami , ma ktoś ?
niestety mimo , że pokazuje 16 seedów to stoi w miejscu
ten sam torrent co wcześniej zamieszczony na innej stronie :/
Zostaw tego torrenta. Może za dnia ruszy. Czasami tak już jest.
no ok poczekam , widzę ,że zainteresowanie tym anime jest znikome , bądź też ja za późno po nie sięgam , ale skoro to towar od Toriyamy to muszę to sprawdzić
niestety mimo , że pokazuje 16 seedów to stoi w miejscu
Próbuj dalej bo mi się ściąga normalnie chodź prędkość średnia ok 50kb
Seedy nic nie znaczą, chociaż torrenty anime zwykle mają bardzo dobrych seederów. Sam wziąłem torrenta (nie anime), gdzie było 2000 seedów i ściągało tylko 100kb/s, a wziąłem 1 raw z 2 seedami, jeden mi udostępniał z pełną prędkością :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-02-29 19:22:03)
pobrałem pare odcinków i to jest chyba tak jakby 2 sezon czy coś ? bo widziałem pierwsze dwa odcinki i nijak się ma trzeci z tej pobranej serii ? ktoś coś wie na ten temat ?
Poszukuje jakiegoś ddl lub ftp z hentai
Seedy nic nie znaczą,
Hehehehe znaczą i to bardzo dużo. Wszystko zależy do jakiego seeda się podłączysz, bo może być ich 1000 a podłączysz się do 20 co maja up łączny na poziomie 80kb a ci dojdzie jeszcze jeden i masz down 800kb/s.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Poszukuje jakis linków z [CASO&SumiSora][ef_-a_tale_of_melodies][BDRip].
Torrent ledwo zipie i na dodatek jeszcze nie widziałem by ktoś miał 100% :/.
Zobacze czy mam wersję BDrip. Jeśli tak to będę mógł seedować
Dobra nie mam BDripa tylko mkv "ef_-a_tale_of_melodies"
Do NieA całkiem fajne hardsuby zrobiło KA.