Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Info: 720p BD AAC
Stary sub wygrzebany gdzieś ze śmietnika. Trochę poprawiony, dodane klika efektów i tłumaczenie piosenek. Zakładam nowy temat, bo starego jakoś nie mogę znaleźć. Bardzo możliwe, że w ogóle go nie było. xD
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-05-21 10:29:21)
Chyba był, ale pod innym szyldem, bo kojarzę, że widziałem pierwszy z hardka PL. Zresztą nie wydali tego u nas na DVD? Jeśli tak, to usuń linki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Temat na pewno było na f.pl, a tutaj to cholera wie. Nie znalazłem żadnej informacji odnośnie licki w pl. Jeśli takowa jest, to niech ktoś rzucić jakimś odnośnikiem, a wtedy wywalę linki do plików.
No tak, licka mi się rąbnęła z "O dziewczynie skaczącej przez czas".
I tak, widziałem pierwszy ep od Neko Miku Reimu, ale animiec mi nie podszedł.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
I tak, widziałem pierwszy ep od Neko Miku Reimu, ale animiec mi nie podszedł.
Ale do drugiego i ostatniego zarazem mógłbyś się zmusić
Coś mi się kojarzy, że chłopaki nie wydali obu epów razem i dlatego nie obejrzałem. Teraz nie mam zamiaru do tego wracać
Ano nie wydaliśmy razem, bo drugi vol. DVD wyszedł 10 miesięcy po pierwszym. xD
W sumie, Najlepsze Anime jakie widziałem ostatnimi czasu, by ~KKnD
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Poratuje ktoś linkami do tego wydania lub upnie na coś?
Wydanie od [R&S Subs] jest świetne, więc czemu czekać na link do wydania [b-subs]?
Hunter Killer napisał:Poratuje ktoś linkami do tego wydania lub upnie na coś?
Wydanie od [R&S Subs] jest świetne, więc czemu czekać na link do wydania [b-subs]?
Next question, please!
Edit.
Już dostałem jakiś czas temu.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-03-24 21:24:53)
Hunter Killer napisał:Poratuje ktoś linkami do tego wydania lub upnie na coś?
Bo chce porządne suby, a nie gówno rodem z onlajnów?
Strony 1