Nie jesteś zalogowany.
Tsundere Inran Shoujo Sukumi
Opis: Yui przychodzi do szkoły podczas wakacji. Nie spodziewa się jednak, że te wakacje pozostaną w jego pamięci na długo. Przypadkowo zauważa Natsumizu Sukumi, swoją koleżankę z klasy, która masturbuje się w damskiej przebieralni. Gdy nakrywa go na podglądaniu jej, daje mu ultimatum: "Jak nie chcesz, żebym rozpowiedziała o tym po szkole, przychodź tu codziennie!" I tak oto rozpoczyna się lato pełne erotycznych i coraz to śmielszych wyzwań dla Yui.
Torrent na stronie Lolipop - Odcinek 1.
Tak oto rozpoczynamy naszą "kampanię" z cycatymi panienkami, by nie wywoływać kolejnej "wojny o loli". Jak się znajdą chętni do pomocy, to będzie ich więcej.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-03-08 13:07:20)
Nie wygląda jak loli. Zresztą lepiej jakby było więcej do wyboru, a nie tylko jedna.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-08 16:01:35)
Zresztą lepiej jakby było więcej do wyboru, a nie tylko jedna.
Do wyboru? Mam nadzieję, że chodzi o tytuł...
U a co to się stało że animesub zajęło się hentaiami
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
U a co to się stało że animesub zajęło się hentaiami
Kselos.
Nie wygląda jak loli. Zresztą lepiej jakby było więcej do wyboru, a nie tylko jedna.
A hentajec jest taki, jakby dali mi miskę z kisielem o smaku 'fanserwis dla otaku' - kucyki, różowe włosy, cycki, szkolny kostium kąpielowy, tsundere, pończochy - wszystko czego zboczona kitajcowa dusza zapragnie
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2012-03-09 02:03:32)
Ogólnie pisząc nie jest to fajne. Czym dalej tym gorzej.
Tylko jedna dziewczyna, a jak pisałem wcześniej lepiej jakby było więcej do wyboru.
Ogólnie pisząc nie jest to fajne. Czym dalej tym gorzej.
Tylko jedna dziewczyna, a jak pisałem wcześniej lepiej jakby było więcej do wyboru.
A Ty niby używasz lewej i prawej na zmiane?
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-03-09 11:40:30)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kenshiro napisał:Ogólnie pisząc nie jest to fajne. Czym dalej tym gorzej.
A Ty niby używasz lewej i prawej na zmiane?
A pod koniec oburącz.
No tak... dołożyć nogi i usta, to się harem zrobi...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!