Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Bobek784
Korekta: Aniki00, Yuny
Typesetting: Yuny
Karaoke, efekty: Bobek784
Dalszy ciąg przygód młodych mangaków w ich pogoni za marzeniami.
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Odcinek 21
Odcinek 22
Odcinek 23
Odcinek 24
Odcinek 25
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2012-10-07 15:11:28)
Nick na ANSI: bobek784v2
Mam tylko pytanie, czy kolejne epki będą wydawane na bieżąco, czy raczej wypuszczane paczkami?
Dzięki za napisy!
Planowane jest na bieżąco.
Edit: Przepraszam, zagalopowałam się.
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2011-12-08 15:20:52)
A skąd taka informacja?
Widzę, że ja zawsze się wszystkiego dowiaduję jako ostatni.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2011-12-08 14:56:40)
Planować każdy może, a "widzi mi się" tłumacza może być w tych planach nieuwzględnione
I dzięki za napisy, już zaczynałem myśleć, że nie weźmiecie drugiej serii.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-12-09 00:46:33)
Na jakim etapie są prace nad kolejnymi odcinkami?
Prace są na bardzo zaawansowanym etapie planowania, ściągnięcia kolejnych odcinków. W tym tygodniu jeszcze ostatni ciężki egzamin mnie czeka, ale później pewnie coś ruszę i spróbuję dotrzymać pierwotnej obietnicy.
Pozwolę sobie ponowić pytanie.
Pozwolę sobie ponowić odpowiedź.
Prace są na bardzo zaawansowanym etapie planowania, ściągnięcia kolejnych odcinków. W tym tygodniu jeszcze ostatni ciężki egzamin mnie czeka, ale później pewnie coś ruszę i spróbuję dotrzymać pierwotnej obietnicy.
tyle że to o egzaminie już nieaktualne, to o ściąganiu też nie, bo pamiętam dodawałem torrki, więc pewnie już się pobrały. Pozostaje kwestia zaawansowanego planowania - aktualna, i kwestia dotrzymania obietnicy - coraz mniej realna.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2012-03-08 22:08:48)
i kwestia dotrzymania obietnicy - coraz mniej realna.
Nadzieja umiera ostatnia, więc liczę na to, że jednak uda się dotrzymać obietnicy.
Dzięki oczywiście za te odcinki, które do tej pory udało się przetłumaczyć.
Czy jest możliwość dokończenia tego sezonu Bobek bo tylko w tobie jedyna nadzieja
Chociaż na to nie wygląda projekt nadal jest aktywny, nawet wczoraj udało mi się co nieco przy nim skubnąć. Problemem jak zwykle jest czas, ale jeśli się za coś zabieram, to robię to do końca, nawet jeśli będzie to trwało wieki. Chociaż mam nadzieję, że aż tyle czasu nie będę potrzebował.
Stawiam loli, że nie zamkniesz projektu zanim pojawi się trzecia seria
Nie kracz! xD
Ja tam nadal czekam. Bodajże w grudniu zarzuciłeś paczką z dziesięcioma epkami to licze na czerwiec-lipiec i paczkę z pozostałą 15-stką Może to, że ludzie nadal czekają da Ci motywację ^^
Stawiam loli, że nie zamkniesz projektu zanim pojawi się trzecia seria
Trzymam za słowo.
Mam pół roku, czyli średnio jeden epek na 12 dni.
Bobek ja na twoje napisy poczekam nawet do końca sierpnia bo lepszych napisów do Bakumana to nikt nie robi lepiej od ciebie nie, od całego BUTAZARU
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2012-04-14 11:21:42)
Bobek ja na twoje napisy poczekam nawet do końca sierpnia bo lepszych napisów do Bakumana to nikt nie robi lepiej od ciebie nie, od całego BUTAZARU
Bede czekac
Miło, że tak czekacie na te napisy, bo prace nad tym projektem sprawnie ruszyły
Jak to Bobek napisał niedawno na naszym forum:
Kontynuowane jest już od pewnego czasu i sam się zdziwiłem postępami; Z odcinka na odcinek coraz płynniej mi to idzie.
Jak tam mają się prace nad Bakumanem ? Dużo do końca zostało ? Teraz sesja itp. itd. końcówka roku szkolnego to się wszyscy sprężają, ale po cichu liczę, że w lipcu już wszystko będzie wydane
...że w lipcu już wszystko będzie wydane
Lipiec odpada w przedbiegach, o tym miesiącu nie ma nawet co marzyć.
Ale jakieś tam prace trwają raz wolniej, raz szybciej, czasem wcale. Ale obiecanej loli nie odpuszczę.