Nie jesteś zalogowany.
Ja bez obrazka, ale może ktoś mi pomoże. Ostatnio prześladuje mnie scena z jakiegoś anime, gdzie - tak mi się wydaje - ojciec i syn, którzy nie są w najlepszych relacjach, poszli razem do tzw. batting center i któryś z nich uderzył home runa, po czym rozbrzmiała jakaś głupawa melodyjka i obaj śmiali się, że jedyną nagrodą za home run jest taka lamerska muzyczka. Coś w ten deseń. Kojarzy ktoś może taką scenę? Wkurza mnie, że sobie nie mogę przypomnieć xD
niezbyt to kojarzę może pamiętasz coś innego jakiś inny szczegół nie wiem np. czy to anime jest stare nowsze jakiś rok albo inną scenę z tego anime ???
Nie pamiętam żadnego szczegółu ani innej sceny, kompletnie nie mogę skojarzyć... dlatego nie daje mi to spokoju >< ale na pewno jakieś nowsze (ale starsze niż 2009, tak mi się wydaje). Nie wiem czy to nie Clannad, nie pamięta ktoś czy w Clannad była taka scena?
nie wydaje mi się żeby to był Clannad, oglądałem tą serie dawno temu, a tamtą scenę kojarzę ze wcześniejszych serii, niestety nic nie mogę sobie przypomnieć
edit.
a to nie było może, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai ? (edit. na szybko przeleciałem, i niestety nie za uwarzyłem takiej sceny)
@down
ja nie oglądałem Hachimitsu to Clover, według mnie odpada.
Ostatnio edytowany przez skubii (2012-03-18 22:02:25)
Kojarzę coś takiego z Hachimitsu to Clover. Zdaje się, że to Takemoto i facet jego matuli. Ręki nie dam.
Ooo bardzo możliwe, w sumie mi też się kojarzyło z Hachikuro, ale w sumie nie przypominał mi się w ogóle ojciec Takemota (czy facet jego matuli w tym przypadku). XD ale wygląda na to, że to to. Dziękuję wam, teraz mam spokój w sercu.
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-03-18 22:18:01)
Ojciec Takemoto zmarł, matula wyszła za mąż ponownie, za tego właśnie gościa, spotkali się wszyscy w szpitalu, jak ona zasłabła (pielęgniarką jest, przepracowała się). Chyba wtedy poszli pobawić się kijami.
Czyż znalazłaby się na tyleż zacna persona, coby sosa mogła podać do tegoż obrazona?
Kuroshitsuji, jak mniemam.
Cóż to za mangu?
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Podobno kreska w mandze paskudna, więc raczej masz rację
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kuroshitsuji, jak mniemam.
Jak będę miał moca, to obadam i mam nadzieję, że się nie mylisz.
Dzięki.
zerono napisał:Kuroshitsuji, jak mniemam.
Jak będę miał moca, to obadam i mam nadzieję, że się nie mylisz.
Dzięki.
To na 100% Kuroshitsuji.
Tak.
EDIT
Nihaha
Na 90% nie jest to z anime, tylko jakiejś gry
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2012-04-11 09:33:44)
http://images50.fotosik.pl/1502/e27037300d2f4dfc.jpg
To z czegoś jest? ^ ^
EDIT: Jaki jest tytuł produkcji, z której pochodzi powyższa ilustracja?
Boku No Te No Naka No Rakuen. Używajcie czasem w google wyszukiwanie obrazem.
Google mówi, iż jest to Boku No Te No Naka No Rakuen.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso