Nie jesteś zalogowany.
Wyobrażacie sobie możliwość obejrzenia tego filmu na dużym ekranie? Coś pięknego... Oby wszystko się udało!
Imperare sibi maximum est imperium
O niech mnie tunder świśnie! Tego to żem się nie spodziewał. Niech żyje IDG, bez dwóch zdań pierwszy kwartał tego roku to super infa spod znaku anime. Hmm, a w moim turbo mieście kino zamknęli, będę czekał na DVD. Millenium Actress też niezłe. Same hity. Ale się podnieciłem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
GitS Innocence do kina bym na to nie poszedl
- [kupa]kino
- nie podoba mi sie to
Millennium Actress a tego czegos to nawet za darmo bym nie chcial
dramat + romans
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-02-21 16:58:09)
Tzn nie lubisz kina? (to odnośnie tej kupy)
Hmm, tak szybko sklasyfikować Millenium Actress... Ja bym się pod "dramat + romans" nie podpisał chyba
A ja nie oglądałem tego jeszcze na kompie, bo... liczyłem po cichu, że wyjdzie w kinie . Widocznie nie prosiłem aż tak cicho, bo film trafi na polskie ekrany.
Dodatkowo Millennium Actress 8-D8-D8-D twórcy takich hitów jak Perfect Blue czy Paranoia Agent - Satoshi Kon. Ah! życie coraz piękniejsze i wiosna niedługo.
Oczywiście DVD też zakupie... to chyba jasne bo chce wspierać młode, raczkujące anime w Polsce!
Mam prosbe, ktos moglby mi podac tytuly poprzednich czesci Gitsa (jakies filmy, oavki)
bo ja jestem dosc nowy w te klocki ( chodzi o anime:P) a wszyscy gadaja o tym Gitsie to se mysle ze i ja to obejrze:Pz gory THX[respekt]
Pierwszy film kinowy Ghost in the Shell na dvd dostaniesz spokojnie jeszcze (w sklepach typu Empik, albo w sklepach internetowych, jak Merlin), w cenie 20zł. Pierwsza seria GitS - Stand Alone Complex na dniach zacznie się ukazywać (kioski, Empiki itd) oczywiście na dvd, w równie niskiej cenie. Druga seria, Stand Alone Complex 2nd Gig ukaże się po serii pierwszej, ofkors na dvd. Drugi film kinowy, Innocence, jak sam widzisz, też wkrótce będzie na dvd, a jak << tu wstaw imię/nazwę tego, do kogo się modlisz:) >> da to najpierw zobaczysz go sobie w kinie. I generalnie to tyle w temacie. Aha-będzie reklama- podziękować trzeba za wszystko wydawnictwu IDG.
Zamiast się uczyć to siedzę na ANSI
No faktycznie trzeba podziękować.
Dziękujemy wszystko zjemy, oby tylko w portfelu były te dwie dychy co miesiąc.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Druga seria, Stand Alone Complex 2nd Gig ukaże się po serii pierwszej, ofkors na dvd. Drugi film kinowy, Innocence, jak sam widzisz, też wkrótce będzie na dvd
Freeman czy to już oficjalna informacja? Bo wcześniej nic na tem temat nie było. Czyżbyś się zdradził tym postem
mam pytanie co do tego pojawienia sie serii TV GitS na DVD. Czy bedzie to jednorazowo cala seria? (26 epkow?) Oraz drugie pytanie : Czy wie ktos jaki bedzie koszt tej serii na DVD ?
Freeman napisał:Druga seria, Stand Alone Complex 2nd Gig ukaże się po serii pierwszej, ofkors na dvd. Drugi film kinowy, Innocence, jak sam widzisz, też wkrótce będzie na dvd
Freeman czy to już oficjalna informacja? Bo wcześniej nic na tem temat nie było. Czyżbyś się zdradził tym postem
Patrząc logicznie na to, co robi właśnie IDG (GitS, Innocence, SAC), można chyba z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć, że 2nd Gig też będzie (to, że po 1st Gig, to logiczne tym bardziej Tyle, że to akurat zależy od nas- jak się SAC sprzeda dobrze, to 2nd Gig będzie na pewno, moim zdaniem to też logiczne
Freeman wielkie dzieki za informacje:P (ahhh uwielbiam takie wypowiedzi a nie takie typu "poszukaj w googlach[baka]":P
mam pytanie co do tego pojawienia sie serii TV GitS na DVD. Czy bedzie to jednorazowo cala seria? (26 epkow?) Oraz drugie pytanie : Czy wie ktos jaki bedzie koszt tej serii na DVD ?
Nie, dvd będą ukazywały się co miesiąc. Cena będzie bardzo atrakcyjna (dodatkowe promocje, i to znaczne, w prenumeracie). Więcej szczegółów już niedługo.
NO super wiadomość, GitS górą !! Ale i tak maże o tym aby w kinach puścili kinówke Shinchana[szalony][szalony][szalony]
GITS ... mój pierwszy raz z Anime mało co zrozumiałam, ale jakos sie nei zniecheciłam ...a do kina moze i pójdę, z innej perspektywy obejrzeć, no i na duzym ekranie
GitS w kinach Zbliża się wiosna, to pewne[kombinuje]
Napiszę tylko tyle, że pieniążki już odłożone na: SAC, Innocence i MA
Good Job!