Nie jesteś zalogowany.
Stąd się wziął mit o głupich blondynkach.
Z obserwacji i doświadczenia wielu pokoleń
On już grau w gre.
ed down: jest też trzecia możliwość - dystrybutorzy zapłacili mu za reklamę
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-03-18 20:27:01)
Ty dulowaty userze!
Ja nie wiem, czy on jest takim zajebistym trollem, czy tak na serio...
Gościu jest mocny. W jego telewizji internetowej prawie całą dobę lecą takie kazania. Może nie jestem stałym widzem, ale często zajrzę tych kilka minut.
Wiecie, że facet po całym świecie ma rozsianych "rycerzy", którzy raz do roku zjeżdżają się, paradują w czerwonych płaszczach z naszytym krzyżem i debatują o zepsuciu świata? Np. jak to cukierki w post niszczą duchową szarżę kawalerii pod Beresteczkiem ("A ty żeś nie jest z nami. Zostałeś w obozie i ćmokasz cukierka!" - autentyk).
Ja tej strony unikam. Na tym forum już kiedyś ktoś pisał, że 4chan zmienia ludzi.
O co chodzi z Another i tą szarlotką?
Pokaż spoiler
Znowu jakaś moda na 4chanie?
4Chan oczyszcza ducha i dokonuje zmian natury psychicznej xD
Całkiem ciekawie się przy nim świętuje. Kiedyś z pewnym modkiem wychylaliśmy kielicha po każdym wystąpieniu na /b/ słowa nigger albo zdjęcia kubełka z KFC
O co chodzi z Another i tą szarlotką?
Znowu jakaś moda na 4chanie?
Być może chodzi o to, że niedawno, 14 marca był Dzień Liczby Pi. Amerykanie wymawiają "Pi" jako "Pai", tak samo wymawiają słowo "pie" (szarlotka). To tylko domysły, ale raczej nie kryje się za tym żaden spisek. xD
Cóż, niestety muszę sprzedać Bodzia, muszę wam wszystko wyśpiewać,
nawet nie wiecie, że Bodzio trolluje was w życiu codziennym.
-Co ty gadasz?
To jest tak, Bodzio ma własną fabrykę mebli i meble w waszym domu, pierwotnie należały do Bodzia.
Obejrzyjcie je dokładnie, a nóż znajdziecie ukrytego w nich " "
Co ja będę pisał, sami zobaczcie www.bodzio.pl
Ostatnio edytowany przez Katana_Blade (2012-03-20 11:05:05)
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
On już grau w gre.
ed down: jest też trzecia możliwość - dystrybutorzy zapłacili mu za reklamę
najlepszy komentarz
mi sie wydaje, ze blizzard jakby sie dowiedzial o istnieniu Natanka to by go dali w roli bossa w ostatnim akcie ;p
A czemu jako bossa? Gość świetnie nadaje się na demon huntera. Wreszcie by się wykazał.
Cóż, niestety muszę sprzedać Bodzia, muszę wam wszystko wyśpiewać,
nawet nie wiecie, że Bodzio trolluje was w życiu codziennym.
-Co ty gadasz?
To jest tak, Bodzio ma własną fabrykę mebli i meble w waszym domu, pierwotnie należały do Bodzia.
Obejrzyjcie je dokładnie, a nóż znajdziecie ukrytego w nich " "
Co ja będę pisał, sami zobaczcie www.bodzio.pl
Reklamę w radiu o salonie bodziowym pieją praktycznie od listopada tamtego roku. Czyli okolice stolicy jus zdążyły okrzepnąć. Ba! Wykształciły się już nawet zręby organizacji bojowych zaciekle walczących z przecinkami.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Reklamę w radiu o salonie bodziowym pieją praktycznie od listopada tamtego roku...
Ja pierwszy raz, chyba w połowie grudnia ubiegłego roku zasłyszałem reklamę w RM FM,
ale co usłyszę "Bodzio meble" no to mały uśmiech na twarzy się pojawia.
Tu taki konkret jak powinno się uczyć języka polskiego, śmieszne przykłady błędów są, chociaż gra aktorska W. Cejrowskiego też jest dobra .
Cejrowski o języku
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Nie przepadam za Cejrowskim, ale tutaj koleś rządzi
To jest Mistrz^^
Ostatnio edytowany przez Amaterasu (2012-03-26 16:27:08)
"If you do not know it, then I shall enlighten you. This is the form of true despair."
Bo wszyscy wegetarianie to psychole!
Zdrowo się uśmiałem.
^ Bu, nie działa.
Co tam było?
Ty dulowaty userze!
^ Bu, nie działa.
Co tam było?
Po prostu strona im czasem siada ;p Wegetarianizm został uznany za chorobę psychiczną przez Światową Organizację Zdrowia XD Ja tam sie zgadzam. Nie znam normalnych wegetarian. Nawet już postarałem się niektórych wk***** tym linkiem ;p