Nie jesteś zalogowany.
sprawdź, czy go już nie było (chociażby na aktualnej stronie, gdzie pojawi się post).
Jednak podałem link do przetłumaczonego na polski niusa.
To jest KenSHITiro, nie wymagaj od niego więcej niż poprawnego oddychania.
Posłuchaj mnie uważnie qwigSHIT. Następny raz zanim coś napiszesz (przynajmniej do mnie/o mnie) to wysil swoje trollowskie szare komórki. Wiem, że sprawia ci to trudność, ale mimo wszystko spróbuj.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-26 22:49:29)
qwigSHIT
Ech, nawet nie umiesz
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jednak podałem link do przetłumaczonego na polski niusa.
Rly to jest jakiś problem przeczytać po angielsku i zrozumieć o co chodzi? Nie jestem orłem, ale jak się chce, to potrafi.
Kenshiro napisał:Jednak podałem link do przetłumaczonego na polski niusa.
Rly to jest jakiś problem przeczytać po angielsku i zrozumieć o co chodzi? Nie jestem orłem, ale jak się chce, to potrafi.
Nie dziw się tak. Nie od dzisiaj wiadomo, że Tom z angielskim na bakier
Nie dziw się tak. Nie od dzisiaj wiadomo, że Tom z angielskim na bakier
Prawdę mówiąc ja na tą stronę od dawna nie zaglądam. Zresztą nie ma takiej potrzeby, gdyż na stronie głównej magazynu-arigato są przetłumaczone niusy właśnie z animenewsnetwork.
http://magazyn-arigato.com.pl/index.php … c097237c1b
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-26 23:29:25)
Po seansie 1 epka ova Kenichiego... dlaczego mam wrażenie, że to jakieś główno? Nie mówiąc już o tym, że nie ma prawie żadnego związku z mangą I seiyuu Miu aż odrzuca.
Po seansie 1 epka ova Kenichiego... dlaczego mam wrażenie, że to jakieś główno? Nie mówiąc już o tym, że nie ma prawie żadnego związku z mangą I seiyuu Miu aż odrzuca.
Jedyny związek ten Oavki z mangą to tytuł oraz fakt że była dołączana do jej 46 i 47 tomu.
Ostatnio jakaś moda panuje na dodawanie podobnych bonusów do mang lub nowelek.
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … s-tv-anime
The romaji title is "Shirogane no Hana", it's about a man who needs to work as a prostitute to pay off his debt.
The hero, Shirogane, is a wealthy businessman but he runs into severe debt. To pay this off, he agrees to work for a man who will take over his debt. This man resells the debt to an old enemy, the owner of a brothel. Shirogane is tied up and raped several times before being made to work as a prostitute for a clientele that cannot afford female prostitutes.
FAK!
Doczytałem resztę tematu o tym na /a/, to fake i ktoś z ANN mimo tego wrzucił newsa...
strollowano mnie
Łoooo. Ostro porąbane, tak porąbane, że bym nawet przetłumaczył, gdyby wydali
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I seiyuu Miu aż odrzuca.
Kugumiya Rie da ro .
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zmienili seiyuu na Kugimiya Rie bo Kawakami Tomoko umarła.
Czy zakończenie Another jest takie same jak w książce czy wymyśli własne ? A może tylko pokazali tylko część historii? (czyli urwanie w połowie jak to zwykle bywa z anime na podstawie novel czy gry)
Muzyka openingu Another była bardzo podobna do openingu w Book of Bantorra. Wiem, że stoi za tym jeden zespół, ale bez przesady;)
Jak dobrze pamiętam to w chartach był opis anime o loli-sukub zbierającej męski harem, faktycznie coś takiego wypuścili na świat??
Edit: już wiem, to Lotte no Omocha!
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2012-03-29 16:57:49)
A ja przez kilka ostatnich odcinków prawie na głos śmiałem się z niedorzeczności serii. Horror tak spartolony, że aż świetny. Do miałkości filmów klasy Z brakowało tylko gumowych potworów z mackami. Współlokatorzy myśleli, że oglądam Kucyki, aż takiego miałem banana na ustach.
Samo zakończenie jest takie same.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
A ja przez kilka ostatnich odcinków prawie na głos śmiałem się z niedorzeczności serii. Horror tak spartolony, że aż świetny. Do miałkości filmów klasy Z brakowało tylko gumowych potworów z mackami. Współlokatorzy myśleli, że oglądam Kucyki, aż takiego miałem banana na ustach.
@Tristan
Dzięki za odpowiedź, chciałem się upewnić, bo zakończenie w anime wygląda na
Hunter Killer & Sir_Ace
Z dziwnych rzeczy w ostatnim epku