Nie jesteś zalogowany.
No to niech się pozostali wypowiedzą. Zdanie Kensaia jest liczone jak Kuzynów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Torek a później ddl. Softy mogą być, w końcu to "Event Dla Ludu"
GG: 1677958
I co z tym relkiem w końcu?
Bodzio trolluje
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bodzio trolluje
Jedna osboa/grupa sprawiła, że wisi w stanie nieaktywności.
A może jakieś konkrety? Można by przynajmniej tę osobę zmotywować :>
A może jakieś konkrety? Można by przynajmniej tę osobę zmotywować :>
Jeśli masz konto na forum podpięte z kontem na stronie - powinieneś dostać właśnie pm ode mnie.
No dobra, znudziło mi się to trollowanie, więc bodziu - pozwalam Ci to wydać. Najlepiej puść w niedziele
W związku z tym, że qwig pozwolił mi już wydać serię, proszę łapać epki, oto torrent:
Kidou Senshi Gundam 0080: Pocket no Naka no Sensou
W związku z tym, że qwig pozwolił mi już wydać serię, proszę łapać epki, oto torrent:
Kidou Senshi Gundam 0080: Pocket no Naka no Sensou
ale moment. Dziś mamy 1 kwietnia, czy aby na pewno wszystko jest si?
Seed jest, warto spróbować
Gdybym nie robił qc ostatniego brakującego odcinka, to uznałbym to za primaaprilisowy żart
A swoją drogą to bodziowi należy się czerwona kartka za tagowanie plików. Rozumiem, że ego polskich fansuberów wymaga dawania nazw grup na początku, ale to już przesada
Gdybym nie robił qc ostatniego brakującego odcinka, to uznałbym to za primaaprilisowy żart
A swoją drogą to bodziowi należy się czerwona kartka za tagowanie plików. Rozumiem, że ego polskich fansuberów wymaga dawania nazw grup na początku, ale to już przesada
[ANSI-Event][ASG-Across]Gundam_0080_Pocket_no_Naka_no_Sensou_-_04[8CF3638F]... Znaczy chodzi o co? Bo nazwa została po prostu ujednolicona bez żadnych dziwnych zapędów. Nie wiem też o jakie ego tu chodzi, i nie wnikam
Seed jest, warto spróbować
Hehe no to biorę się do roboty.
Wczoraj i dzisiaj przejrzałem całość. Fajna seria, a co do hardków, to według mnie najlepiej wypadł RKZ (arystar, bardzo fajna jakość wideo, błędów żadnych nie znalazłem), a najgorzej grupa seby609 (troszkę błędów i jakość wideo jakbym oglądał program w TV przez sygnał analogowy). Grastensholm i Nędznicy (tylko jakość wideo podobna do seby, ale jednak trochę lepsza) wypadli też bardzo dobrze, a gorzej ASG-Across i kuzyni (podobnie do seby, ale nie było tyle błędów w napisach).
Wiesz, jeśli wypominasz błędy to je napisz, jeden Hatake i buendy órojone wystarczą
Dół: Coś w stylu "włazi bodzio w mrowisko a tam brakujące przecinki z ansi?"
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-06-17 13:44:41)
Wszędzie były błędy. Co nie zmienia faktu, że ludzie borący w tym udział trochę się przyłożyli do pracy
@bodzio, wiem o tym, za co jestem im bardzo wdzięczny. Mi chodziło o błędy typu literówki, brak spacji itp. Nie zwracałem zbytnio uwagi na styl i tłumaczenie. A te błędy można spokojnie wyłapać, jak ma się dobre oko.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-17 13:47:57)